Ludzie. Poczytajcie i sie zalamcie
http://ibiblio.org/ser/SP-versus-RP/zus/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » A to Polska wlasnie ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ludzie. Poczytajcie i sie zalamcie
http://ibiblio.org/ser/SP-versus-RP/zus/
Załamałam się 8O 8O Nie no co za ludzie to pisali????
R.I.P. <-- niech mi ktoś postawi krzyżyk ładny :)
czemuż mnie to zupełnie nie dziwi ....
Buster - od razu widac zes nowy ;-)
Spozniles sie z tym newsem o conajmniej rok - ale poniewaz forum jest atarowskie a nie OpenSource'owe ;-) to Ci wybaczam ;-)
PS: Zaczelo sie 7thGuardy i inne LinuxNewsy czytac ??? hue hue
...a ja w tym bagnie od 3ch lat robię i też wiem co nieco - ale za dużo by tu pisać - wolę dysputy przy dużej ilości vol(tuff)!!! :D
No, jezeli Miker robi w ZUSie, to wszystko jasne...
Va$ko: emeryturę po znajomości to sobie możesz już teraz z głowy wybić. GOOD LUCK! 8)
Va$ko: emeryturę po znajomości to sobie możesz już teraz z głowy wybić. GOOD LUCK! 8)
a jeżeli Miker mówi GUD LAK to znaczy że masz przegwizdane
Wasiek.... Tera to się trza normalnie za tobą u Mikera wstawić :D... Może mi się uda ^^... Mam wszak z nim dobry kontakt :D
.::Messy::.
Ps. Miker, jak jesteśmy juz przy emeryturkach... Załatw mi pogodną starość :lol: :lol: :lol: ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » A to Polska wlasnie ...
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 48 zapytań