Tez bede....
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » LQP 2k6
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tez bede....
Na 1 dzien z Kalifornii to mi sie nie chce, mimo calej mojej milosci do sceny i do tego zlotu...
jak mi jeszcze powiesz, ze byles tam w marcu, to jestem cipa :)
nie, nie byłem, i jeszcze nie jestem. będę od 17.07 do 17.11, akurat mi quast wypadnie...
jakby co, zapraszam :)
e, sie nasiedzialem w marcu w stanach, juz dosyc, wystarczy, ze mi forewer przejechal przed nosem przez to.
a czemu piszesz, ze na na jeden dzien tylko nie bedziesz jechal? w tym roku quast krotki? cos teges, ominalem?
Chętnie bym do Was przyjechała na Party.
Jednak to już jakiś niefart, gdyż North Party (party dla C64) i Quast były zawsze w tym samym terminie - pierwszy weekend sierpnia, więc nasi organizatorzy postanowili przesunąć party na 18-20.08.2006r. aby chętni ze sceny C64 mogli przyjechać do Ornety.
...i niestety Wy też zmieniliście termin:((
Pozdrawiam i do zobaczenia na innym zlocie.
Cobra/Samar
Nie my, nie my. To ten sssk...ierownik.
termin zaklepany na zlocik wiec ustawiac sie zeby wszystko pasowalo...bo to ostatni...
reszte info podam jak wroce z urlopiku za dwa tyg...
pozdrawiam wszystkich
marudzisz - że ostatni :) - niby ekonomia feudalna - lecz ... najwyżej następne party w parku przed klubem. :)
Zbierzemy podpisy, wystosujemy petycję - podpiszą się partyzanci, szefostwo pobliskich sklepów spożywczo-monopolowych, lokali gastronomicznych, dyskoteki oraz bywalczynie tejże dyskoteki, w końcu banda atarowców powoduje zwiększenie zysków poszczególnych instytucji w Ornecie, mieszkanki są zadowolone, same pozytywy :) A jak się puszki zbierze po party to i tuptusie są na plusie :D
od razu widać, że ekonomista... gada jak moja kobita :D, ale Mac ma świętą rację.
Najwiekszy wzrost koniunktury zwiazany z naszymi odwiedzinami, to chyba zauwazono w Koceranach : )
Szczesliwy kto kupowal przed Grubschym...
słyszałem " poproszę tą półkę"
-jeśli to ma być ostania Orneta to qpimy po półce w Edenie.....
*a później zbierzemy podpisy
Weźta i mnie też zapiszta :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » LQP 2k6
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 60 zapytań