1 Ostatnio edytowany przez Piguła/Shpoon (2006-05-11 20:29:44)

Właśnie odebrałem przesyłeczkę na poczcie a w niej koperta plus dyskietka 5.25...
a na niej hmmm kolejna gierka która ujrzała światło dzienne w 2006 roku, tym razem gatunek nader popularny w latach 90 - gra zręcznościowa o wdzięcznej nazwie Perły Szeherezady - zachęcam do zassania:

http://atariarea.krap.pl/pliki.php?sec=show&id=604

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

2

Jak Ty linka podajesz :O przez histerie?!?! Auć!!!

3

Właśnie. Widzę, że już poprawione. Fenx.

Mazi: (L) 1st :P

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

4 Ostatnio edytowany przez Krzysztof (Kaz) Ziembik (2006-05-12 00:01:26)

No to mnie pozostaje skierować tutaj po informacje o tej grze i mini-wywiadzik z jej autorem:

http://atari.online.pl/v01/index.phtml? … ct=nowinki

Mam nadzieje, ze to nie jest za dlugi link. Jak jest, to niech ktos mnie opieprzy, ale powie tez, jak sie robi krotkie... Ja w tym zielony jestem.

Kaz/Rohar
Prowadzę stronę dla obłąkanych: http://atari.online.pl/

5

offtop: Gratuluje (L)

6

popieram przedpiszca

FAQ: Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile ważą dwie cegły ? :D

JIL 4EVER!

7

Casper ty nie gratuluj tylko podsyłaj dyski które wyciągnąłeś od Gumiego - dużej ilości softu z tych dyskietek do dzisiaj nie ma w necie - a u Ciebie leżą już chyba ze 2 lata......

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

8

pigula - chyba zapominasz o takim drobiazgu ze casper jak sie tu pojawia, to bywa moment, po czym znika na pare miesiecy...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

9

Jellonek.... cóż jakby Ci to powiedzieć... Caspera znam od ładnych paru lat.... do dziś pamiętam 40-50minutowe rozmowy przez telefon.. jeszcze za czasów grupy Noname - i niestety aby odzyskać te dyskietki trzeba będzie zapewne do niego pofatygować się osobiście...

10 Ostatnio edytowany przez Casper (2006-05-14 22:39:30)

y... że się tak wyrażę... to powiem, że nie Gumiego, a Kamilosa/Pentagram... Gumi odmówił nawet samodzielnego zgrania ich zawartości - zarówno mi, jak i Stryjkowi...

pozatym zaczołem zgrywać zawartość oewgo kartonu z dyskietkami na Grzyba - dzięki Stryjkowi, który zamontował mi Tygrysa Turbo, na gołej CA-2001 kopiowanie było co najmniej samobójstwem przy prędkości 19200bps...

BTW:

Jelonku... nie znikam , tylko siedzę Cicho... tak m/w od czasu kiedy to Pasiu zreanimował moją Atarke i namówił KMK/JZ do współpracy z nią...

Piguła... ja też pamiętam te rozmowy.... ale szczególnie mi się utrwaliły, gdy dostawałem rachunek telefoniczny... <rotfl> - to dopiero był hardcore...

FAQ: Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile ważą dwie cegły ? :D

JIL 4EVER!

11

Hardcore czy też nie - skoro część już przewaliłeś to może nagrasz to na jakaś cd i puścisz mi snajlem.... mój adres się nie zmienił (jeszcze...)