Ja bede na 100% i mysle ze brat takze
Kroll/Mario
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » LQP 2k6
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja bede na 100% i mysle ze brat takze
Kroll/Mario
Zmiana Terminu... no cóż... myślę że na 50% powinnem być :-)
bo wyjazd nie odemnie do końca zależy :/
Bede :)
Kuna, ten termin to nawet mi pasi :)
Jak uslysze deklaracje, ze nie bedzie tyle ochleju to tez bede.
Bo ja lubie pogadac troche, a zle sie gada z niekontaktujacymi i belkoczacymi osobnikami, jak sie samemu za napojami procentowymi nieszczegolnie przepada (a szczegolnie tymi tanimi ;) ).
Uch strasznie kiepski termin...
Zrobie co bede mogl.
będę a być może nawet będziemy:)
Termin jest do DUPY. Akurat mam urlop od 14-27.08 i jak będzie pogoda to wyjeżdzam z rodzinką nad morze. No chyba, że będzie padać. Więc będę na 50% :( Proszę o zmianę terminu !!!!
Kuna, ten termin to nawet mi pasi :)
wyrwałeś mi to z klawiatury [tm]
ponieważ wystedm byłoby niepokazać się na kultowym zlocie, to mam cichą nadzieję, że (nie)toper lub Vasko(ń) znajdą miejsce w swoim aucie dla mnie i mojej atarki :)
Od kilku lat opuszczalem zloty i jak sie w koncu wzielem w garsc, kupilem bilety lotnicze, zarezerwowalem miesiac ulropu, poukladalem milion spraw na glowie, zeby sie pojawic na QP, to okazalo sie, ze QP jest poza moim urlopowym okienkiem! :((( No coz, w tym terminie nie moge byc w zadnym wypadku! :((( Pozdrawiam Van Eijka od siebie i calego bylego CET-u z Wroclawia. Szacunek za wspolne lata z Atari! jesli to rzeczywiscie Last QP, to kiedys mimo to przyjade do Elblaga jeszcze raz uscisnac dlon...
No to czekają mnie urodziny na party :)
99% i 21xtak!
rozumiem że stawiasz kolejkę wszystkim partyzantom? :D to zwiększa frekwencję o jakieś 80% :D
... kolejke pod debem gdzie pewnego party kolega michal chodzic nie mogl :)
To Grey nie mogł chodzić czy Katana? Już nie pamiętam... Ale dawno to było...
będę napewno
termin trochę kitowy - rodzice wzięli urlop na trochę wcześniej, ale obiecuję, że zrobię wszystko aby się do Ornety dostać.I przywiozę co najmniej jedną pracę.
Bitman: W Ornecie jest chyba lotnisko, tj. jakiś aeroklub czyli kawałek polany do lądowania chyba też ;)
KOmendant się zmienił, ale Ci niższi rangą chyba nie... Znowu co najwyżej niebiescy pętlę zrobią :)
Ostatni QuaST - wiadomo, wszystko przez Shinora. Może jakiś rytualny oklep? ;P
oj tam czym tu sie ...łamać przeniesiemy Quasta do Gdańska :) :p
oj tam czym tu sie ...łamać przeniesiemy Quasta do Gdańska :) :p
Oj jest sie czym lamac:|
1. brak jezior
2. brak klimatycznego sklepu monopolowego
3. brak klimatycznego klimatu
4. brak rytualnej petli
5. brak tych fajnych .. no jak im tam... od mokrego;)
6. i t d ... mozna by wymieniac:)
Zgadzam się z przedmówcą (przedpiścą) - klimatu QuaST-a w Orneckim MDK nic nie zastąpi... przeniesienie do innego miasta, obiektu itp zniszczy klimat... co tu dużo pisać - siłą QuaST-a jest Orneta i MDK, które w połączeniu z ludźmi, położeniem monopoli i innych atrakcji tworzy coś unikatowego i niepowtarzalnego...
To Grey nie mogł chodzić czy Katana? Już nie pamiętam... Ale dawno to było...
grey to byl.
... a Ty kupo masz byc na party, a nie sie opier...
Na 1 dzien z Kalifornii to mi sie nie chce, mimo calej mojej milosci do sceny i do tego zlotu... Sorki, Marcinie :(
ano ... nie chwaliles sie zes juz w US, trzeba bylo tak od razu ... myslalem ze jesio w amsterze siedzisz :)
bede i ja (dalekobiezny PKS rox)
no to kochani - jaki dyliżans teraz oplakatujemu i/lub przeniesiemy : >:> :> <mniam>
Może Crazy Compos ? Ktora druzyna szybciej przeniesie furke za transformator ? <lol>
pozatym możnaby wcześniej zarezerwować sobie jakąś określoną liczbę kubków, koszulek (np. małe logo z przodu, samo logo Atari z tyłu, może kilka kolorów do wyboru), ale czapeczki odpadają, jeśli mają być takie jak ostatnio - samo logo było ok, ale krój czapeczki (bynajmniej tej z QP 2k5) powiedzmy IMHO (bez obrtazy Van Ejku), że jest co najmniej wieśniacki... i mogłaby być lepsza jakościowo...
Zapłaciłbym za zamówioną ilość nawet z góry, byle by niebyło takiego wydzielania jak ostatnio...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » LQP 2k6
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 66 zapytań