jak na moje marne zaznajomienie z anglackim - ok
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » jest szansa na port gry...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak na moje marne zaznajomienie z anglackim - ok
klasa wystep. proponuje przesunac pana z sekcji spiewu do sekcji tanca.
Nie cierpię połączenia nieuctwa i niechlujstwa z tupetem, i tyle.
Czy wy musicie się kłócić nawet o takie pierdoły?! Jeżeli, ktoś zauważył błędy w przekładzie Candla to niech po prostu poda poprawną i tyle... nie trzeba skakać sobie do gardeł i wzajemnie przechwalać się znajomością języka.
drac030: nie lubisz mnie? :P
Wow... Jestem pod (w)rażeniem... Tymbardziej czekam na finalną wersję!!!
amazing gfx
Mega wypas, szacun!
Povrooz to jakis podejrzany gosc ;-) Nie dosc, ze robi piekna grafike, to jeszcze wtedy gdy jest potrzebna i na czas... Ki diabel?
Tak czy siak gratuluje gfxa! Gdzie byles jak na Atari robili konwersje Green Beret? :-)
Rozumiem tam z levej strony w finalnej wersji wogole chmorki beda se plynac i sie animowac? ;)
no to rozumiem, miód malinka :)
Rozumiem tam z levej strony w finalnej wersji wogole chmorki beda se plynac i sie animowac? ;)
I woda będzie na pixel shaderach :P
Nie no ja mowie powaznie. Dlaczego? To co mnie czasami dobija w grach logicznych jest statyka. Oczywiscie nie powinno grac i buczec tak zeby to trzeba bylo przez okulary spawalnicze ogladac, ale taki prost efekcik z animowana chmurka bylby git, no i jest to chyba efekt na miare naszych mozliwosci ;) Napomnkne jeszcze tylo ze np jest to sila IK+. No, jest to akurat gra akcji, ale w tle dzieje sie, moze nieduzo, ale akurat zeby bylo na czym oko zawiesic.
Skrytożerczej Statyce zdecydowane NIE!
to zrób coś - chętnie ocenimy! :D
(jak ja uwielbiam łoczerów...)
Miker ty mi nie wlaz na ambicje, ja musze magisterke skonczyc ;)
uwagi graficzne do Povrooza, z animacja i tym podobnymi szczegolami sama grafika zajelaby 30kb ... nie wiem co On na to.
zrobilem szybki podglad algorytmu gry:
1. levele ustawione sa na 10 klockow (chyba) do wyczyszczenia - w oryg jest wiecej ale to ma byc wersja do sprawdzenia a nie grania ;-)
2. pomiedzy levelami przechodzimy fire
3. dzoj gora, dol - zmiana orientacji, fire zmiana koejnosci
4. migniecia i inne smieci potrzebne mi sa (narazie) do debugowania
5. tlo zostalo zmienione - podglad tylko studni.
6. animacja rozwijania kwiatkow jest ale.. klockow niema :-) (smieci)
jesli zauwazycie blad (dzialanie nie takie jak w oryg.) prosze o raport.
ps. jak ktos moze sprawdzic - zrobic jak najwieksze wyczyszczenie w reakcji lancuchowej - nie wiem czy programowy stos dla rekurencji nie jest za maly.
Jak dla mnie bomba :P
Zajebista sprawa. Nie działa tylko spuszczanie w dół (szybkie), ale to detal. Czekamy na finalną wersję... ;)
Moje propozycje:
1. Spacja
2. Dół+Fire na raz
Ale w sumie to i tak nie przeszkadza w grze ;)
Szybkie spadanie byc powinno. Zawsze bylo to drazniace we wszystkich grach tertisopodobnych, ze nie bylo szybkiego opadania. a podpiete moze to byc pod sam fire.
ups a no tak, przeczytalem ze fire jest potrzebny do zmiany leweli wiec mysalem, ze podczas gry jest nieuzywany :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » jest szansa na port gry...
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 65 zapytań