RULU, bo juz zaczynam watpic... A reszta zamierza w ogole?
Last-Party.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/923372692793510/
LostParty.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/3783053218618275/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Majowka
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
RULU, bo juz zaczynam watpic... A reszta zamierza w ogole?
Wstępnie planuję przyjechać w piątek po 16 (na miejscu)... ale może coś się jeszcze przesunąć.
tak z czystej ciekawosci - ktos chetny na dosiadke do auta i podzial LPG - jechalbym ze slaska (moge odbrac z katowic, bytomia... )??
przelew poszedl na Mbank... do zobaczenia w sobote za tydzień :))
ALP: ile za paliwko? Chodzi mi wersje pesymistyczna, ze tylko ja bym byl chetnym. Pytam czysto teoretycznie bo do wyplaty daleko...
eeee...rachunek jest prosty - 50zl :-) tam i z powotem - ale warunek jeden - pasazer nie pozawala kierowcy zasnac i nuci msx z numena, drunk chessb., bash`a :-)
Basha? A to juz taki szlagier? ;)
dobra....niech bedzie cos gilmora ? zybex ?
mazi: co cię tak nagle przerzuciło z Polski północno-wschodniej na południe ? :)
Alp: W okolicy masz tez Dracona__ i Bobera.
Pigula: $ doszedl, THX!
MA KTOS PROJEKTORA????
dracon - to bardziej gdansk
moja trasa - katowice. wroclaw. poznan
nikogo chetnego ??
Dracon - Gdansk
Dracon__ - Katowice
Dracon_ jedzie juz autkiem i ma komplet. Ja na razie mam pusto.
Vasco - kasia poszla :-)
macgyver: Co mnie rzucilo? Ano dostalem posadke i opuscilem mazury.
alp: Nie wiadomo kiedy bedzie wyplata, zawsze byla 30 a teraz w piatek jest 28 i nikt nie wie czy bedzie po weekendzie czy jednak przed. A bez kasy ciezko gdzies jechac :)
Stary, jak dostaniesz wyplate po zlocie, to sie nie martw - pozycze na te pare dni!!!
i wlasnie za to cenie Vaskonia... to wlasnie znaczy wspomagac (albo nawet budowac) idee sceny!
Mazi - pozycze Ci - zaden problem. umowimy sie po zlocie na zwrot...chyba mozemy sobie zaufac - jakby co mam swiadkow :-)
Vasco - doszla ode mnie kasioorka, bo wpisalem w polu "odbiorca" VASCO a później nr konta..... ;-)
Och Ty w dzioba, Mazi a jak Ty teraz na QuaSTa i Easta bedziesz machajka jechal?
lotharek: dotarla, az sprawdzilem :)
Vasco - sprawdz poczte!
Odpowiedzialem po 9-tej. Pozniej nic od Ciebie juz nie przyszlo...
Vasco - dostałem, dostałem, nie przypuszczałem że poszło na to stare konto mejlowe....
A Pasiu się może zjawia na majówce? Wie ktoś coś w tej materii ?!!!
jutro będę znowu tranował jazdę do Poznania.. ( w2 strony 700km pewnie pęknie.. )
Nie wiem czy dam dwa razy radę w tym samym tygodniu (!!!)
-ale kto wie
A dzisiaj Lech Premium mam napisane na piwie
AS: nie chrzań, w piątek ieczorem weźmiesz piwko do ciapociągu i już. Ale, ale, jak zwykle pewnie się nie pojawisz... ;)
to ja tak kontrolnie zapytam: (nie smiac sie) - nie trzymalem w lapkach nigdy JAGA, LYNXA, STka - przywiezie ktoś na majowke ???
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Majowka
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 63 zapytań