Daję do bałaganu bo temat nie dotyczy Atari, ale pewnie niejeden z nim się spotkał ( wiem zaraz EPI powie kto jak kto ... ale ja potrzebuję). Może od początku ...Kupiłem płytę Kultu i jest na niej Track0. Mój obecny sprzęt tego utworu nie widzi ( poprzedni widział i śmiałem się kiedy odtworzenie dla kogoś stanowiło problem). Postanowiłem więc zrzucić wszystkie ścięzki na dysk i nagrać na nowo z normalną numeracją. Niestety wszystkie programy które testowałem (odtwarzacze i rippery) nie widzą pierwszego utworu! W najlepszym przypadku jest podany czas rozpoczęcia pierwszego utworu 4:47. Czy ktoś dysponuje wiedzą / programami umożliwiającymi wydobycie TRACK0
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje