26

Starsze pokolenie /czyt. dziadki :P/ uzywa skrotu ppc do powerpc a mlodsze do pocketpc :)
kazdy przyporzadkowywuje to do swoich czasow :P
heh

27

przepraszam, ale ja sie czuje czescia (coby nie powiedziec "czlonkiem" :D) mlodego pokolenia ;)

ja jestem mlody!

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

Nie wzane jak sie czujesz, wazne jak cie sklasyfikują ;)

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

29

Dla Vaska nie ma kategorii :P

Ale trzeba przyznać, że Mazi bardzo trafnie trafił :D

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

30

Jeszcze nie skończyłem 20 a już jestem stary. Dziękuję. Idę sobie wykopać grób. ;]

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

31 Ostatnio edytowany przez slajerek (2006-04-09 19:30:23)

Nie wiem czy to jeszcze akualne i wogole ma sens, ale ostatnio przy zabawie z ASAPem wyprodukowal mi sie SAP Player pod Pocket PC. W wersji 0.001 alpha not for public of coz ;)

tu sa zrodelka: asapPlayerPPC-src-0.001alpha.zip
tu jest binarka: asapPlayerPPC-0.001alpha.zip
a tu screenshot: skrinszot

zasada dzialania: wrzucic na pocketa, sapy/tmc/tm8/...  w tym samym katalogu co exe

jak pewnie wielu z Was zauwazy GUI rypane z SID Playera ;] ogolnie to nie nadaje sie do niczego, oprocz tego ze dziala... brak osobnego watku do zapelniania bufora ladnie krzaczy bardziej wymagajace kawalki itd itp ;) do tego oczywiscie wylacza sie po paru min bezaktywnosci usera, gdy pocket wlazi w standby... a co... ;) moze ktos sie bedzie chcial tym zajac dalej, moze jakis skin namalowac czy co... anyway, glowne lody przelamane.

pozdro!

32 Ostatnio edytowany przez slajerek (2006-04-09 20:13:46)

wlasnie przeczytalem caly ten watek... hehe... uscisle sie: Pocket PC Windows 2003 :P konkretniej ARM4 :> ale na inne procki mysle ze nie powinno byc problemu. btw. player ma bardzo duze bufory ustawione, wiec reakcja na zmiany jest khm khm, troche powolna. A z tym nazewnictwem to na pewno sprawka M$ wiec nie ma co wnikac, PPC bylo znana nazwa wiec czemu nie zrobic czegos na znanej marce ;) typowe;)