Panowie,
(Pań to tu chyba nie ma?)
Mam do oddania za friko ok. 40tu "Bajtków" z lat 1987-1994. Najchętniej przekażę osobiście w Warszawie. Są chętni, czy iść do śmietnika?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
atari.area forum » Bałagan » Bajtki za free - ktoś chce?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie,
(Pań to tu chyba nie ma?)
Mam do oddania za friko ok. 40tu "Bajtków" z lat 1987-1994. Najchętniej przekażę osobiście w Warszawie. Są chętni, czy iść do śmietnika?
Mogę wziąć. daj meśce to mi przywiezie. :]
ja chetnie sie nimi zaopiekje.
jesli jestes za, podaj mi szczegoly (najlepiej na priva, bo inaczej moge przegapic).
To robimy tak: "Daj meśce" rozumiem jako "meśka się z tobą skontaktuje". Czekam na kontakt powiedzmy do środy 15.03.
ELSE Bajtki dostanie dostanie wlodo (co mi very odpowiada, bo do Piaseczna mam rzut beretem baskijskim).
A ja proponuję aby je zeskanować i rzucić na sieć... niech inni też skorzystają...
Co do skanowania - to jezeli tylko dostane Bajteczki, to moge zrobić. Problem tylko z tym, że nie mam gdzie umieścić - Any Sugestions?
MAC: A ja proponuję aby je zeskanować i rzucić na sieć... niech inni też skorzystają...
Takjuż raz chciałem podjąć się tego, bogatą kolekcją dysponował tylko LEVIS ale to potrzebna byłaby wymiana na lini Siemianowice - Londyn. Jeśli pomysł nowemu właścicielowi się spodoba to ja proponuję by na mój koszt przesyłał sukcesywnie po jednym roczniku. Ja zeskanuję dany rocznik i na swój koszt odeślę i poproszę o kolejny i tak dalej. Jestem otwarty na propozycje
wlodo - odezwij sie do "samozwanczego archiwizatora tajemnic atari" (r) - czyli pixela
coby nie byc gołosłownym zrobie tak:
w weekend poszperam na działce - mam tam kilka Bajtkow - i zrobie skan tego co posiadam na poniedziałek.
Jak juz bedzie skan gotowy, to pomyslimy moze wspolnie nad jakims tego umieszczeniem. co wy na to?
Mirus: jesli mikey mi pomoze tachac to przywioze Ci na F. Nie obiecuje.
Tu jest roche:
http://www.cconline.com.pl/download.php?id=005001002
Sprawdz zeby sie nie powtarzac.
Hmm, jeżeli się wam chce skanowac :), to jak coś u mnie Bajtkow, IKSow i Komputerów
pod dostatkiem :). Całkiem sporo tego...
Z Bajtkami jest problem ponieważ trzeba mieć trochę większy skaner niż A4.
Postanowione. Bajtki + ok. 40tu "Komputerów" w promocji ;) dostanie wlodo (wysłałem ci mail).
mirusvf dostal 2 tony bajtkow. czekamy na skany!!!
Wlodo, odezwij się (napisałem Ci majla)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Bajtki za free - ktoś chce?
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 65 zapytań