Witam ponownie.
Ponownie gdyż, wlasnie upolowalem swoja stara,mala atarke. Po wizycie u kuzyna dostrzeglem ja wcisnieta, pomiedzy stary fotel a legowisko psa, rowniez starego. Ale wracajac do tematu. Moze ktos wyjasnil by szczegolowo jak przezucic giery, dema ponownie na stacje dyskow malucha? Mam w posiadaniu Sio2pc, ataraka w wersji 65xe i brudna stacje CA2001. Kompletu dopelnia pogryziony, przez wyzej wymienionego psa, kabel polaczeniowy i troche dyskow pogniecionych, rowniez przez wyzej wymieniony fotel. Tak wiec gdzie znalezc soft do zrobienia dysku na atari, cos takiego jak Chaos Loader. Dodatkowo jak go obslugiwac, gdyz pamiec juz nie ta. Przegrzebawszy net nie nacialem sie na nic takiego, wiec szukam pomocy wlasnie tutaj. Stale uzywanie atari razem z sio2pc nie wchodzi w gre, gdyz kobieta za czesta zabiera mi grzyba :cry: /tyle nowych wrazen na gg :lol: /Gdzie mozna znalezc jakies "użydki" dla malucha?
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje