Wystawiałem już ją na giełdzie Polskiego Portalu Amigowego jednak nikt jej nie chce :P
W zestawie:
- Amiga CDTV rev 2.2.1 z wbudowanym przełącznikiem kickstartów i pamięci (A500 - CDTV)
- zewnętrzny FDD CD-1411
- mysz CD-1253
- klawiatura CD-1221
- pilot
- interface na dwa joysticki
- pudło dyskietek
- 3 albo 2 (już nie pamiętam) pudełka caddy na płyty
- płyty z programami: "Welcome to CDTV Multimedia" (oryginał), Advanced Military Systems, Lemmings, Almathera CDTV Collection, CDPD (są to takie "workebenche" na płycie, w Almatherze dodatkowo wyłączony jest reset po wyjęciu CD z napędu, można coś nagrać i odpalić to spod WB)
Trochę informacji:
Można powiedzieć, że uratowałem tą Amisię - kupiłem ją od "fioleta", była w niezbyt ciekawym stanie. Teraz wszystko wygląda super, pomalowałem spód (bo wdarła się tam korozja) z zachowaniem oryginalnych nalepek, wlutowałem przełącznik kickstartów itp. - jednym słowem, złożyłem to wszystko do kupy. CD czyta pięknie wszystkie płyty. Jednak mam drugi zestaw, a na ten nie mam miejsca, więc mam nadzieję, że ktoś się nim zaopiekuje :) Być może niedługo będę miał zdjęcia zestawu, teraz jest do obejrzenia w Bydgoszczy.
Pozdrawiam.
Tomasz
Amiga 1200 E/BOX, 68030/50MHz + 68882/50MHz, 16mb ram, FastATA EIDE Controller, Quantum Fireball 4,3GB, FDD 1,76MB, FDD 880KB, CD, CDRW, 1084S