Nie moge przejsc 20 planety... glowie sie i glowie i nie moge dojsc jak to przejsc. Strzelam w bombe i nastepuje reakcja wybuchania nastepnych bomb ktore niszcza ostatnia srubke :/ Dolaczam screen z tej planety http://zkn.roxr.com/robbo.gif

2

najprawdopodobniej jak w wielu innych podobnych przypadkach masz po drodze alternatywną drogę - krótszą. i nią właśnie możesz pobiec po śrubkę zanim zostanie zniszczona przez bomby.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

3

A kupiłeś oryginalną wersję ? Bo w piratach się nie daje - to takie zabezpieczenie stosowane przez L.K. Avalon ;)

4

drogi alternatywnej nie znalazlem :/

5

macgyver napisał/a:

A kupiłeś oryginalną wersję ? Bo w piratach się nie daje - to takie zabezpieczenie stosowane przez L.K. Avalon ;)

Hmm... w Robbo z Avalonu dwudziesta planeta wygląda jakoś inaczej. Zupełnie inaczej...

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

6

tu nie chodzi o zadne zabezpieczenia. Po strzeleniu w bombe musisz isc za wybuchami do "komanty" w gore a nastepnie w lewo i tam poprzesuwac bomby tak aby przerwac "lancuszek szczescia", ktory laczy sie ze srubka.

7

btw. z avalonu to zdaje sie bylo Robbo, a nie jakies Robbo I
wszelkie inne wersje to w wiekszosci przypadkow grzybowska giełda, gdzie piracono, przerabiano, pod czym sie podpisywano - NA POTEGE...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

8

Jellonek: nie piracono, tylko Robbo Konstruktora używano ;)

Sikor umarł...

9

Pamiętam, sam go kiedyś miałem ( oryginalną wersję ofkorz :) ) Sorki za mały off-topic ;)

Loading... Please wait!

10

sikor: :D

po czesci sie zgadza, ale te wersje ktore ja widzialem mialy plansze tytulowa albo z orginalnego robbo, albo tylko z poprzerabianymi tekstami, w/g ktorych autrem byl kto inny niz pelc :P a to juz pod lekkie chamstwo czasem podpadalo (ale takie byly czasy...)

w sumie, gdyby nie ta gielda... sporo ludzi ze sceny na niej wyroslo...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep