Mam doła, dawno nie było konkursu, więc:
1. Intro/demo dla Atari xl/xe, musi chodzić na gołej 65XE;
2. Ma to być wariacja na temat klasycznej gry PacMan, choć elementy graficzne i muzyczne muszą być nowe i muszą w pracy występować;
3. Prace przysyłamy do mnie na pocztę, czyli a adres: sikor_soft@poczta.fm z dopiskiem "Pacman compo" do dnia 26.03.2006 roku (niedziela), do godziny 15:00
4. Dla prawidłowego przebiegu konkursu wymagane są conajmniej 3 prace conajmniej dwu autorów;
5. Prace zostaną udostępnione i przeprowadzona zostanie ankieta w celu wyboru zwycięzcy trwająca 1 tydzień.
6. Nagroda jest jedna i niepodzielna: czteropak piwa (lub karmi dla Grzybsona) plus 5zł na wino na majówce u Vaska lub na QuaSTcie (ewentualnie na sztabie Warszawskim). UWAGA!!! W przypadku remisu przewiduję dogrywkę pomiędzy zwycięzcami!!!
7. Praca musi mieć kilka screenów różniących się między sobą. Efekty specjalne mile widziane...
8. Odwołań i reklamacji od niniejszego konkursu nie uznaję i nie będę uznawał, a wszelkie offtopikowe komentarze i bluzgi w tym poście postanawiam ignorować.
9. Tym razem stwierdzenia "Sikor idź się lecz..."; "Sikor - nudzi Ci się" pozostaną w tym topiku bez komentarza z mojej strony, co nie oznacza że mogą być w niecny sposób przypomniane i wywołane w innych wątkach lub wykorzystane w inny mniej lub bardziej niekomercyjny sposób, w tym dopuszczam ich umieszczenie w produkcjach z serii "Napisz se", jakie przewiduję w przypadku dłuższego przebywania w podłym nastroju;
10. Osoby którym się niniejszy regulamin nie podoba proszone są o napisanie własnego konkursu, jego ogłoszenie i zasponsorowanie we własnym zakresie w zgoła innym wątku niż ten, gdyż tutaj i tak ich konkurs i regulamin nie będzie uwzględniony, ze szczególnym zwróceniem uwagi na niebranie udziału w konkursie;
11. Niniejszym ogłaszam, że ten regulamin nie jest najbardziej zakręcony na jaki mnie stać więc wszem i wobec zrzekam się nagrody za najbardziej pokręcony regulamin w dotychczasowych konkursach organizowanych przeze mnie
12. Niniejszy regulamin jest zmodyfikowaną wersją jednego z wcześniejszych regulaminów i zgoła nie oznacza to wcale, że do innego konkursu nie zostanie wykorzystana nowa, zmodyfikowana jego wersja lub nie zostanie w przyszłości stworzony nowy, mniej lub bardziej pokręcony regulamin.
--------------------------------------------------------------------------------
Do Pana Kierownika
Niniejszym kapituła tworząca ten konkurs prosi o banowanie wszelkich osób offtopikujących w tym wątku zgodnie z zasadą numer 6. Za przychylne rozpatrzenie niniejszej prośby skład jednoosobowej komisji kwalifikującej przysłane prace (plus Chuck Norris, który już zna wyniki od tygodnia z okładem) serdecznie dziękuje...
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.