76

ja w ogóle nie palę :) i dobrze mi z tym

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

77

narkosy =)

te epi fifka Ci spadla :PPP

[ot] http://www.eqi-clan.de/lego/lego-dope.html [/ot]

sun/goes/nowhere/fo/real

Voodka tu... Voodka tam...
Nie doceniacie tego, co na wyciągnięcie ręki... ;)

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

79

... to zależy kto, gdzie i po co sięga. Jeśli kcesz to wezmę to i owo i poskrolujemy sobie razem. Ty wiesz jak NUMEN wygląda po THC???

Kontakt: pin@usdk.pl

80

narkosy =)
te epi fifka Ci spadla :PPP

o k**** kolejna rozbita!! muszem kupić nowom a nie mam zaco!! MAMO!! DAJ MI NA FIFKE!

a swoją drogą ja wole jabole

jest jedna rzecz dla której warto żyć: JABŁUSZKO i nie zmienia się nic ;)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

81

... to zależy kto, gdzie i po co sięga. Jeśli kcesz to wezmę to i owo i poskrolujemy sobie razem. Ty wiesz jak NUMEN wygląda po THC???

najbardziejszy jest tekknopart z out of time...
ja wchodzę sobie wtedy w telewizor  :mrgreen:

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

82

banda miczakow... etanol i tak Uber Alles!

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

83

Czytaliscie wogle temat??

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

84

Czytaliśmy, ale przejęliśmy kanał!

EXA

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

85

ROTFL - to zmiencie temat kanalu ;-) I zrobcie invite only ;-)

86

Ciiiicho Mike! To takie nieoficjalne lobbystyczne przejęcie.  :twisted:

87

Ciiiicho Mike! To takie nieoficjalne lobbystyczne przejęcie.  :twisted:

A ja myslalem ze hostile takeover ;-) Mieczaki  ;-)

88

a METYL piłeś?

89

Nie ma to jak dobry skręt ....
No, ale jak wam sie tłucze fifa

:oops:=0===@/

90

a METYL piłeś?

Do kogo pijesz ? ;-)

91

A próbowaliście herbatki ?

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

92

A ja oglądalem Numena na grzybach (nie na pecetach oczywiscie!!!) i wymiękłem. A o Drunk Chessboard na fazce nie wspomnę... Btw jest to imho najlepsze intro na 8 bitowe platformy. Sam na nie zreszta głosowałem bawiąc na CP w Ornecie. Więcej takiego stuffu chłopaki!!!

93

po thc nie wpada sie w ekran..   nic z tych rzeczy, jak chcecie sobie wskoczyc w levele numena to wezcie sobie kwasa.

Eeee, a jak zechce sobie wskoczyć w okno? Za wysoko jak u mnie. Lepiej pozostane przy swoim gównie :)

94

Do kogo pijesz ? ;-)

nie wiem...
jak wypije metyl to już nie widzę
;)

95

... poza tym nienawidze emul-ówania, więc nie odpalam demek na grzybie, a co do używek to ROXXX - numen po dobrym blancie wygląda wyśmienicie!!!

THC Rulzzz!!!!

Pin/Alle-thc-ezze

96

pinek
to wpadnij
jak siedzisz u mnie to emul ci nie grozi
osobiste dywagacje na tematy atarowskie
sa lepsze niż jakiś tam skrol
ale zarazaraz!
ty nie słyszałeś techa3 5kr0lPL4|| ;)
masz zaległości
rusz swoją drewnianą żyć wsiadając w swój drewniany fiat... tfu... fiut... i przyjedź tymi drewnianymi drogami do mojej niedrewnianej lecz murowanej chatki.
azaliż jesteś jeszcze żyw?

97

Nowość!
THP - tetrahydropionkiol
Po nim nogi masz jak "z drewna", a Numen chodzi 4 razy na ramkę!

98

a to jest 100 post w tej odbiegajacej od tematu dyskusji

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

99

a to jest 100 post w tej odbiegajacej od tematu dyskusji

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

100

a to jest 102 post w tej odbiegajacej od tematu dyskusji