Panowie,
(Pań to tu chyba nie ma?)
Mam do oddania za friko ok. 40tu "Bajtków" z lat 1987-1994. Najchętniej przekażę osobiście w Warszawie. Są chętni, czy iść do śmietnika?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Bajtki za free - ktoś chce?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie,
(Pań to tu chyba nie ma?)
Mam do oddania za friko ok. 40tu "Bajtków" z lat 1987-1994. Najchętniej przekażę osobiście w Warszawie. Są chętni, czy iść do śmietnika?
Mogę wziąć. daj meśce to mi przywiezie. :]
ja chetnie sie nimi zaopiekje.
jesli jestes za, podaj mi szczegoly (najlepiej na priva, bo inaczej moge przegapic).
To robimy tak: "Daj meśce" rozumiem jako "meśka się z tobą skontaktuje". Czekam na kontakt powiedzmy do środy 15.03.
ELSE Bajtki dostanie dostanie wlodo (co mi very odpowiada, bo do Piaseczna mam rzut beretem baskijskim).
A ja proponuję aby je zeskanować i rzucić na sieć... niech inni też skorzystają...
Co do skanowania - to jezeli tylko dostane Bajteczki, to moge zrobić. Problem tylko z tym, że nie mam gdzie umieścić - Any Sugestions?
MAC: A ja proponuję aby je zeskanować i rzucić na sieć... niech inni też skorzystają...
Takjuż raz chciałem podjąć się tego, bogatą kolekcją dysponował tylko LEVIS ale to potrzebna byłaby wymiana na lini Siemianowice - Londyn. Jeśli pomysł nowemu właścicielowi się spodoba to ja proponuję by na mój koszt przesyłał sukcesywnie po jednym roczniku. Ja zeskanuję dany rocznik i na swój koszt odeślę i poproszę o kolejny i tak dalej. Jestem otwarty na propozycje
wlodo - odezwij sie do "samozwanczego archiwizatora tajemnic atari" (r) - czyli pixela
coby nie byc gołosłownym zrobie tak:
w weekend poszperam na działce - mam tam kilka Bajtkow - i zrobie skan tego co posiadam na poniedziałek.
Jak juz bedzie skan gotowy, to pomyslimy moze wspolnie nad jakims tego umieszczeniem. co wy na to?
Mirus: jesli mikey mi pomoze tachac to przywioze Ci na F. Nie obiecuje.
Tu jest roche:
http://www.cconline.com.pl/download.php?id=005001002
Sprawdz zeby sie nie powtarzac.
Hmm, jeżeli się wam chce skanowac :), to jak coś u mnie Bajtkow, IKSow i Komputerów
pod dostatkiem :). Całkiem sporo tego...
Z Bajtkami jest problem ponieważ trzeba mieć trochę większy skaner niż A4.
Postanowione. Bajtki + ok. 40tu "Komputerów" w promocji ;) dostanie wlodo (wysłałem ci mail).
mirusvf dostal 2 tony bajtkow. czekamy na skany!!!
Wlodo, odezwij się (napisałem Ci majla)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Bajtki za free - ktoś chce?
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 51 zapytań