MadTeam (R) ProTracker (TM) 1.5 posiada również rewelacyjny system wspomagania jakości brzmień, oparty na najnowocześniejszych algorytmach konstrukcji tablicy głośności, będący owocem wieloletnich prac najwybitniejszych matematyków z czołowych światowych uniwersytetów.
Został w nim również zaimplementowany nowoczesny system ułatwień dostępu, charakteryzujący się niespotykaną dotąd prostotą i intuicyjnością interfejsu użytkownika, z naciskiem na wygodę stosowania najczęściej używanych kombinacji klawiszy.
Wyróżniającą program MadTeam (R) ProTracker (TM) 1.5 cechą jest również wyjątkowa przejrzystość okien edycyjnych, zapewniona przez ograniczenie ilości niepotrzebnych efektów, takich jak portamento.
Do niekwestionowanych zalet programu MadTeam (R) ProTracker (TM) 1.5 należy jednak przede wszystkim absolutnie bezkonfliktowa współpraca ze wszystkimi popularnymi systemami turbo w stacjach dysków, obsługa nowoczesnych systemów plików dla dużych dysków twardych, a ponadto doskonała obsługa rozszerzeń pamięci operacyjnej, w tym wykrywanie każdej ilości pamięci oraz wyjątkowa elastyczność w konfiguracji używanych banków.
Popularności zdobytej przez MadTeam (R) ProTracker (TM) 1.5 dowodzą niezliczone moduły Mateoosa oraz fakt, iż format zapisu sampli stosowany przez MadTeam (R) ProTracker (TM) 1.5 został również zaimplementowany w programach konkurencyjnych, takich jak wykorzystywany przez znikomą liczbę niszowych twórców NeoTracker.
Już dziś odwiedź najbliższego dystrybutora MadTeam (R) lub skontaktuj się z nami za pośrednictwem naszej infolinii.
MadTeam (R) - Przyszłość To Dziś!
--------------
Teraz uważam, że tworzenie nowych formatów w NeoTrackerze było krokiem co najmniej chybionym, jeśli nie idiotycznym. Cóż, każdy miał kiedyś szesnaście lat (z wyjątkiem oczywiście Meśki i Grzybsona :]). W następnych wersjach planuję powrót do MODa a format NEO miałby raczej zastosowanie w innym celu, który póki co pozostaje tajemnicą (poliszynela, ale mniejsza o to).
Powodem braku popularności może być ogólna posucha, jeśli chodzi o liczbę aktywnych muzyków, w dodatku niekoniecznie posiadających odpowiedni sprzęt (choć minimum to Atari 130XE bez przeróbek, prawdziwe muzykowanie zaczyna się w tym przypadku na 320kB/Covox i dobrze jest mieć szybką pamięć masową), przyzwyczajenie do dobrze opanowanych i najczęściej używanych programów oraz brzmień syntetycznych POKEYa, jak również akcje dywersyjne prowadzone regularnie przez YerzmYeYa z HOOY-PROGRAMu w obronie czystości rasowej Atari przed obcymi naleciałościami w postaci ośmiobitowych przetworników.
TeBe: no offence; szacun za całą robotę - gdyby mi się chciało tak jak Tobie, MadTeam pewnie zostałby dawno zgnieciony ;> a przynajmniej NeoTrackera mógłby odpalić nie tylko Draco, ale nawet sam CharlieChaplin. ;)
Ale głos wewnętrzny nie pozwolił mi nie napisać o przyczynach powstania NeoTrackera, wśród których pierwszą i najważniejszą jest to - że w programie MadTeam (R) ProTracker (TM) 1.5 nie podobało mi się nic oprócz fontów. Pozdro! :)
Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.