Jak będzie w tym roku z Ornetą. Może termin 21-23.07 czyli o tydzień szybciej. Raczej nie dotrę na 28-30.07 :(
Piszę już teraz bo.... wypisuje sobie urlop w firmie - ponieważ chce być szybszy niż Chuck Norris.... ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Orneta 2k6 21-23.07
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak będzie w tym roku z Ornetą. Może termin 21-23.07 czyli o tydzień szybciej. Raczej nie dotrę na 28-30.07 :(
Piszę już teraz bo.... wypisuje sobie urlop w firmie - ponieważ chce być szybszy niż Chuck Norris.... ;)
A nawet szybszy od Eijka....
A cos juz wiadomo nt czy party bedzie i kiedy?
ooo - czyżby się ktoś z Madteamu miał pokazać? :]
a ten 21-23.07 to nie za wcześnie troszkę???
chyba jeszcze nic - heh, akurat w moim przypadku termin podany przez Pajero jest co_nie_co "problematyczny" :) - jesli sie odbedzie - to byc moze bedzie to wygladalo zupelnie inaczej.
Mnie pasuje taki termin.
Ponieważ na początku sierpnia mam impreze, gdzie muszę być (bo robie w obsludze i się nie wykręcę :? ) i fajnie by było, jakbym o Woodstock w tym roku zahaczyła :?.
Więc mnie przyspieszony Quast pasuje bardzo bardzo.
Obywatel Ejik proszony o jakiekolwiek wstepne info ;)
protestuje przeciw temu terminowi. byc moze wiecej ludzikoff obstawialo termin przelomu lipca i sierpnia - a tak bylo zazwyczaj. To moze Quast w maju ?? :D :)
proponuję koniec Marca...
ludzie, ta rozmowa bez obecności Eijk'a jest bez sensu ;) przecież Eijk może mieć też jakieś plany...
"a może tydzień wcześniej bo mi nie pasuje"... gdyby był tu Chuck Norris...
doszly mnie sluchy ze QUast w tym roqu bedzie w Gdańsku :-) .............
pierd*.*? :-) jeśli to nie dowcip to zajebi*.*! :-)))
e. co wy. będzie na pewno na słowacji na początku kwietnia. party co miesiąc to dla nich za rzadko, więc w sam raz wciśnie się między forevera i noise'a. ;)
Właśnie, termin by się przydał, żeby było wiadomo, kiedy urlop rezerwować... ja w pracy na razie obstawiam termin koniec lipca, początek sierpnia jako defaultowy termin QuaST-a... jak coś się zmieni, to lipa.
Mac: co ci sie stalo z FACE!!? Zapatrzyles sie na efekty z dema TRWAM? :D
Przeciez to jest Tkacz: ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/a … 000/16.jpg ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/a … 000/37.jpg ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/a … 00/j31.jpg
Tkacz ojcem prowadzacym ?? :) - LOLZ - Eijk, Eijk, Eijk, Eijk, Eijk, Eijk, Eijk, Eijk, Eijk, Eijk, - co tam w Orneckim monopolu slychac ?? :D
No właśnie - AdamK - dusz rupę i się zapytaj - najbliżej masz! :D
Do Artura mam dokładnie tak samo daleko jak każdy - jeden telefon ;)
Ok, zadzwoniłem. Artur jeszcze nie poczynił przygotowań w temacie tegorocznego Quasta lecz powiedział że termin będzie najprawdopodobniej standardowy - ostatni weekend lipca lub pierwszy sierpnia.
stuk puk.. to ja tak niesmialo chcialem powiedziec 'hi' i ze zyje :) i ze postaram sie pojawic (oby nie jak zwykle:> )
ostatni weekend lipca lub pierwszy sierpnia.
No to rezerwuję urlop :)
vulgar: epi zakosił mi bin ladena, więc nie miałem wyboru
eros: ty od lat planujesz pojawienie się niemalże na każdym party ;P a jak naprawdę jedziesz na QP2k6 to weź ze sobą Mayoneza, chyba wiesz jak na nim wywrzeć persfazję ;)
Witam wszystkich i Adama Kłobukowskiego... też :)
Jako, że to Adam do mnie zadzwonił pierwszy, to zaraz po Chucku Norisie będzie pierwszy więdział jaki jest termin imprezy.
Zawsze na przełomie zimy i wiosny mam jakieś tam wachania, co do organizacji imprezy. Z regułu chodzi tylko o leniwość i o spadającą ilość ludzi, dem, dobrej muzyki, itd - na całe szczęście dobra zabawa nie jest zagrożona.
Organizacja QP już tak mi weszła w życie, że większość tematów związanych z imprezą załatwiam tydzień przed terminem party. Wiem jednak co to urlopy i takie tam...
Jeśli imprezka się odbędzie (dzisiaj jest to prawdopodobne na 90%) to będzie to raczej na pewno pierwszy weekend sierpnia - jak zwykle zresztą (4-6 sierpień 2006)...
Dylemat na dzień dzisiejszy mam jednak jeden i muszę się z nim podzielić - zapowiadałem to zresztą już na QP 2k5 - jeśli będzie mało produkcji, mało konkursów to QP 2k6 będzie miał na pewno dopisek LAST! Skończy się pewien etap i nie ma bata - nie dam się przekonać do zmiany decyzji... Nawet Chuck Noris kiedyś musi się wycofać...
Wszyscy, którym leży dobro tej imprezy na sercu, nie wspominając o boskim ATARI, muszą się wziąść w garść - dość muzyki, którą pisze (wciskając przypadkowe klawisze) syn lub córka, dość dem i intr fake - to było śmieszne kiedy był kontrast i były dobre demka...
Ja ze swojej strony do sceny Atari mogę wnosić tylko organizację tej imprezy - niech każdy wniesie po trochu a będzie sens robić to jeszcze przez lata.
JEDNYM SŁOWEM ZARZĄDZAM WIELKĄ - WSTĘPNĄ MOBILIZACJĘ !
Wracając do terminów - wiem, że nie wszystkim da się dogodzić - jedynym innym alternatywnym terminem może być 28-30 lipiec 2006...
i to tyle... sorki za momenty pesymizmu - niech moc Chucka będzie z Wami....
ps. dlaczego Chuck Noris nie kupił Atari - nie mógł znieść faktu, że coś będzie szybsze od niego :)
ps. dlaczego Chuck kupił Commodorę, później Amigę, itd... - rewelacyjne jechało się po niej z pół obrotu...
ps. dlaczego Chuck nie przyjedzie na QP 2k6 - nie mógłby znieść, że ktoś obala wino szybciej od niego...
bosko
No to super! postaram/y się coś zrobić na poziomie. :)
Nie ma co - wiadomość roku. :D
No to jak. Jest duzo czasu. Muzycy po 3 modki, graficy po 2-3 grafy, kilka demek i intr. Okz? W sumie mogloby byc kolejne, oldschool party z prodami i w ogole. Mozna pomyslec o jakims pokazie na dworze znow, to bylo naprawde spoko. I takie tam. Kazdy pomysl mile widziany, %.
Kazdy wie, jaka lipa jest z czasem miliony spraw itp. Ale w sumie.. dajmy rade.
Apropo:
http://icomp-systems.com/solo/quast2k6.htm
http://icomp-systems.com/solo/demo_design.htm
:-D
Ejik napisał: "28-30 lipiec 2006"
I ja bym była osobiscie za tym terminem.
Bo prawdopodobnie jak sie uda, na samym początku sierpnia (jeszcze nie wiem dokladnie, ale pewnie 1 tydzień) spadam na troche do Norwegii albo Filadelfii ;). Zalezy co sie mojemu love uwidzi na wakacje.
Mowisz, ze ten love bedzie aktualny do wakacji? ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Orneta 2k6 21-23.07
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 71 zapytań