Cześć! Od tygodnia jestem świerzo upieczonym właścicielem dwóch 2600 bo nie bardzo mogę powiedzieć użytkownikiem. Mam przeczucie ze co najmniej jedna jest uszkodzona a moze to kart sam nie wiem... Jaki powinien byc efekt po podłączeniu i zestrojeniu z tv konsoli? W jednej mam caly zielony ekran i to wszystko a w drugiej czarny jakieś pasy białe ukośne jakby lekko nie dostrojony Zakładam że może ten zielony ekran jest dobry choć nie wiem bo ani żadnego logo ani nic... Włączam kartridge 32 in 1 : )i też nic Wciskanie select i reset nic nie daje O co chodzi? Jak powinna zachowywać sie taka konsola Czy możliwe jest że sprzęt np taki kart uległ tak ni z tego ni z owego uszkodzeniu? Dziwna sprawa Dodam że wizualnie to sprzęt nówka sztuka że tak ujme ...tyle że nie działa : ) Pomóżcie!
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.