1

Panowie, czy wszyscy naprawdę tak nisko upadliśmy?! To jest przerażające, w dodatku przeciw regulaminowi, ale widocznie każdy ma to gdzieś:

regulamin napisał/a:

Wszelkie bluzgi, wulgaryzmy, wyzywanie innych jest zabronione. Pamiętaj poza tym, że twoje wypowiedzi świadczą o Tobie i Twojej kulturze.

Nie offtopikujemy w tematach oraz nie dopisujemy głupich komentarzy ponieważ moderator może je skasować oraz nagrodzić urlopem.

niektórych wypowiedzi wyrwane z kontekstu napisał/a:

zamknij jadaczke po kiego huja sie wcinasz nie wnosząc nic do tematu ?

w dodatku z błędem ortograficznym

A co to ma do rzeczy? Łamiesz regulamin.

o tym chyba powinni decydować admini, a nie forumowicze ;(

cnotka niewydymka...

Nie chce mi się dalej nawet wyciągać... Nie rażą mnie już nawet wypowiedzi z przecinkami, ale jawne jechanie po kimś na łamach forum świadczy o WYSOKIM STOPNIU KULTURY FORUMOWICZA.
Pozostawiam niektórym do rozmyślań... Może po prostu brak urlopów na aa ostatnio...?

Sikor umarł...

2

Warny rozdzielone, posty skasowane.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

3

Dzięki Dely i przepraszam, ale naprawdę niektórych postów nie da się normalnie przeczytać. Może to co napisałem da niektórym do myślenia...
Pozdrawiam

Sikor umarł...

4

Sikor napisał/a:

A co to ma do rzeczy? Łamiesz regulamin.

Widze tu moj cytat. No sorka, nikogo nie obrazilem ani nie wulgaryzowalem. Napisalem co napisalem ale juz po rozwiazaniu problemu w temacie. Wiec mnie w to nie mieszaj. Reszty nawet nie zdazylem przeczytac.

5

Celowo nikogo tutaj nie podawałem, a że trafiło na Ciebie akurat - pech, nie ma się co obrażać. Jest to niestety ostatnio ogólny poziom dysput na atariarea, nad czym głęboko ubolewam - w ten sposób portal schodzi na psy. Ale może jak niektórzy conieco przemyślą nieco się poprafi, czego życzę sobie, Delemu i reszcie ludzików zaglądających na aa.

Sikor umarł...

6

Ja sie nie obrazam bo z natury pogodny ze mnie czlowiek. Pozdrawiam i zycze jak najmniej offtopicow i nietresciwych postow :)

POPIERAM!!! Pierwszy post który przeczytałem 1 stycznia był dokładnie w cytowanym stylu.Nasi koledzy "europejczycy" mają maniery mocno wschodnie, niestety.

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

8

Sikor, weź się i przegalopuj dookoła bloku. Trafi się jedna wypowiedź na 1000 bo ktoś źle się poczuł, a tu całe forum,  vortal i w ogóle cały świat schodzą na psy.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

9 Ostatnio edytowany przez mikey (2006-01-10 14:54:15)

Problem z tym wszystkim to jest jeden: who cares? To tylko internet. Poza tym, atari area jest naprawde swietnym community w porownaniu z innymi. To ze od czasu do czasu zdarzy sie jakis flejmik albo wrzuta, nie oznacza zaraz ze swiat sie konczy a nasze 'wschodnie' maniery gdzies galopuja do 'jewropy' W glowach wam sie przewraca od tego babilonu.

ps: czyj to tekst z 'cnotka niewydymka' w cytacie sajkora?

10

jak komus cos nie pasowalo z mojej odpowiedzi to sorki ale mam to w d..... i prosze o bana przynajmniej bede mial swiety spokoj i nie bede czytal postow niektorych trolow ;] narqa :)

"wszystko się kiedyś kończy......."

11

Nie wiem czy to w ogóle warto komentować...

Wielu, naprawdę wielu ludzi pisze na forach nie na temat, lub pół żartem. Ale to chyba nie powód, aby kogoś obrażać? I to w taki sposób? Wieźcie pod uwagę, że internet to idealne miejsce do rzucania bluzgami i dlatego właśnie ja osobiście tego nie robie.

Co do "who cares?" to odpowiedź brzmi: ja - czyli osobnik atakowany. Jesli chcecie żyć w swoim światku olewając wszystkich dookoła, to ja przepraszam, możecie mnie wypisać...

A co do kultury wschodniej, to w Rosji nie byłem, więc osobiście nic do nich nie mam. Natomiast mam obraz tego co się dzieje na forum bez siedzącego non-stop admina.

I'm not so bad, once you get to know me.

12

piotrv napisał/a:

Co do "who cares?" to odpowiedź brzmi: ja - czyli osobnik atakowany. Jesli chcecie żyć w swoim światku olewając wszystkich dookoła, to ja przepraszam, możecie mnie wypisać...

Jesli ktos cie atakuje to sie bron. Masz 3 opcje: zabranie glosu w watku/przycisk 'raportuj' pod postem/mail do lewisa albo delego. Masz wystarczajaco wiele wiosen na karku (spojrzalem na twoja strone w atariki), aby doprawdy nie podnosic rabanu 'jako osobnik atakowany' bo ktos napisal ci pod wypowiedzia jakis niewinny bluzg ;) (polzartem to pisze troche) Nie wiem tez co znaczy 'wy' w twojej wypowiedzi. W przypadku gdybys potraktowal ten post jako atak na ciebie, od razu przeprosze, bo nim nie jest :)

13

ale macie smieszne problemy :)

14

kto ma ten ma. dontcare mode.

15

stany depresyjne ciąg dalszy ...

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

16

ayy... chlopaki co bierzecie?

17

Eeech... najprostszą metodą jest ograniczenie do minimum czytania tego forum (Sikor, czyżbyś nie miał innych rozrywek?! ;)), a inną to pewnie nieodpisywanie tym, co tak *prawdziwie* trollują.... :lol:  :D

18

na przyklad komu? ;)

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

19

np. tobie :P

"wszystko się kiedyś kończy......."

20

No i od nowa flejmy. A chyba Sikor chcial ten temat zrobic flame free :)

21

zauwaz po czyim poscie sie zaczely ;)

22

eee ... mikey Ty cos sugerowujesz ? :)