Raster postawił 4 pierwsze próbne musixy:
piszę posta bo nie wiem jak się newsy robi na atari area (pewnie nie każdy może)
Dely - zrób newsa :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Raster Music Tracker
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Raster postawił 4 pierwsze próbne musixy:
piszę posta bo nie wiem jak się newsy robi na atari area (pewnie nie każdy może)
Dely - zrób newsa :)
Juz dalem, Raster chyba pracuje ostro calymi nocami nad RMT bo maila o tym dostalem o 4:00 nad ranem.
:idea: Generalnie ciekawa sprawa! :idea:
To co, za co pijemy na sztabie (jak dotrę ofkors)? Może mały toaścik za Rasterka! :D
To co, za co pijemy na sztabie (jak dotrę ofkors)? Może mały toaścik za Rasterka! :D
najlepiej za to, żeby mój laptop powrócił do życia bo mi się właśnie wyświetlacz chyba spieprzył :(
To co, za co pijemy na sztabie (jak dotrę ofkors)? Może mały toaścik za Rasterka! :Dnajlepiej za to, żeby mój laptop powrócił do życia bo mi się właśnie wyświetlacz chyba spieprzył :(
to od tych szachow... ;) :lol: 8O :D :o :lol: :lol: :lol:
Ja nie pije dopuki nie zobaczę 8 kanałów!
Xray >>> Żebyś tylko wcześniej ośmiu fraktali nie ujrzał :lol: :lol: :lol:
Ja nie pije dopuki nie zobaczę 8 kanałów!
w info o trackerze jest napisane że jest 8 kanałów w stereo
lub 4 w mono
A mi się te "sid`y" nawet podobają... 8)
też mi sie podobaja
i cokolwiek by mowil Slaves, dobrze ze ktos robi taki tracker
Też tak myślę i z niecierpliwością oczekuję na wersję 'playable' ;) tzn. beta - chętnie sobie ponoisuję 8)
Aha - jest to mój już 50 post (już się czuję STARSZY) i dlatego zaraz piwko zrobię za tę okazję...
/| ATARI RULEZ! /|
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Raster Music Tracker
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań