Raster postawił 4 pierwsze próbne musixy:
piszę posta bo nie wiem jak się newsy robi na atari area (pewnie nie każdy może)
Dely - zrób newsa :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Scena - 8bit » Raster Music Tracker
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Raster postawił 4 pierwsze próbne musixy:
piszę posta bo nie wiem jak się newsy robi na atari area (pewnie nie każdy może)
Dely - zrób newsa :)
Juz dalem, Raster chyba pracuje ostro calymi nocami nad RMT bo maila o tym dostalem o 4:00 nad ranem.
:idea: Generalnie ciekawa sprawa! :idea:
To co, za co pijemy na sztabie (jak dotrę ofkors)? Może mały toaścik za Rasterka! :D
To co, za co pijemy na sztabie (jak dotrę ofkors)? Może mały toaścik za Rasterka! :D
najlepiej za to, żeby mój laptop powrócił do życia bo mi się właśnie wyświetlacz chyba spieprzył :(
To co, za co pijemy na sztabie (jak dotrę ofkors)? Może mały toaścik za Rasterka! :Dnajlepiej za to, żeby mój laptop powrócił do życia bo mi się właśnie wyświetlacz chyba spieprzył :(
to od tych szachow... ;) :lol: 8O :D :o :lol: :lol: :lol:
Ja nie pije dopuki nie zobaczę 8 kanałów!
Xray >>> Żebyś tylko wcześniej ośmiu fraktali nie ujrzał :lol: :lol: :lol:
Ja nie pije dopuki nie zobaczę 8 kanałów!
w info o trackerze jest napisane że jest 8 kanałów w stereo
lub 4 w mono
A mi się te "sid`y" nawet podobają... 8)
też mi sie podobaja
i cokolwiek by mowil Slaves, dobrze ze ktos robi taki tracker
Też tak myślę i z niecierpliwością oczekuję na wersję 'playable' ;) tzn. beta - chętnie sobie ponoisuję 8)
Aha - jest to mój już 50 post (już się czuję STARSZY) i dlatego zaraz piwko zrobię za tę okazję...
/| ATARI RULEZ! /|
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Raster Music Tracker
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań