Ale ja sie zupelnie zgadzam z Toba na tej plaszczyznie!
Przeciez napisalem, tylko ty zdaje sie wlasnie tego nie chcesz przyjac do wiadomosci... nie chce nieporozumien i stosowania zabiegow erystyczno-jakichstam... czemu piszesz WY!? Dobrze wiesz dlaczego pytam, bo w ten sposob chcesz przekreslic sam siebie! myslisz ze przekreslisz swoj czas, pieniadze i pasje ktore spedziles przy/dla duzego atari? schizofremia kontrolowana, ok, twoja sprawa ale nie wymagaj od nas (duzoatarowcow) zebysmy mysleli tak jak Ty chcesz zeby myslalo sie...
poza tym, to jest zachowanie czysto nie dorosle, pewnie ze masz do niego prawo, tylko zastanow sie co to daje(>>>?) Wydaje mi sie jednak ze mimo wszystko zabawa w male atari jest o tyle o ile gra warta tego samego co w duze, wiec gdzie tu logika i zasadnosc? nie ma jej bo jest miejsce na emocje, pewnie to tez jest do zrozumienia, ale poza wszystkim ja nadal czerpie przyjemnosc i satysfakcje w atarowaniu na duzym atari wiec zwyczajnie z mojej strony odczuwam atak i jak czytam cos takiego to normalnie... juz kiedys slyszalem taka gadke...
a ze jeden program czy dwa na falcona to coz szkoda, co zrobic, poki co cos jeszcze ktos robi...
Twoj sprzeciw jest czystym dopelnieniem twojego niezadowolenia, zawodu i rozczarowania, tylko ze chyba dawno juz nie czas na to...
I tak juz po prawdzie mysle sobie ze najlepiej byloby gdybys albo calkiem wywalil w cholere te swoje duze atari... zreszta sierote 060 z checia przygarne, nawet moge pogotowie opiekuncze otworzyc i przyjac cala gromade ;)
Albo stawil temu czola i dalej robil cos na niej pozytecznego i nie koniecznie tylko dla innych, ale tez dla siebie, bo chyba sie nie myle ale jakos tam masz i sentyment i jakas przyjemnosc z duzoatarowania...
Tak dla statystyki i czystej fizyki, ilu c64owcow przeesiadlo sie na AMIGI, a ilu Xlkowcow na STka?
To po czesci jest odpowiedz, bo ja rozumiem ze warto bylo czekac na WINDE XP, ale ja mimo wszystko i tak wole chodzic w butach za 600 PLN ktore sa zajebiscie wygodne, ktore musze wyszukac po sklepach mimo kiepskich sklepow i wyboru, niz co 3 miesiace kupowac jakies gowno za 100PLN obcierac sobie nogi i produkowac platfusa... wybacz ze taki jestem...
Don't take it too seriously my love.
/// more for your atari ///