O.K. -> dawno nie było konkursu, więc się doczekaliście ;)
1. Muzyka dla Atari xl/xe, musi chodzić na gołej 65XE;
2. Ma to być wariacja na temat muzyki z "Lotus Turbo... 1" z ST oraz "Ataroida" z małego Atari - motywy przewodnie powinno dać się rozpoznać ;)
3. Prace przysyłamy do mnie na pocztę, czyli a adres: sikor_soft@poczta.fm z dopiskiem "lataroid compo" ;) do dnia 15.01.2006 roku (niedziela), do godziny 15:00
4. Dla prawidłowego przebiegu konkursu wymagane są conajmniej 3 prace conajmniej dwu autorów;
5. Nietypowe formaty powinny być skompilowane lub dostarczone z odpowiednim playerem dla Atari 65XE!!!
6. Prace zostaną udostępnione i przeprowadzona zostanie ankieta w celu wyboru zwycięzcy trwająca 1 tydzień.
7. Nagroda jest jedna i niepodzielna: 10zł na najbliższym zlocie/sztabie na którym się spotkam z autorem lub wyznaczoną przez niego do odbioru nagrody osobę; UWAGA!!! W przypadku remisu przewiduję dogrywkę pomiędzy zwycięzcami!!!
8. Odwołań i reklamacji od niniejszego konkursu nie uznaję i nie będę uznawał, a wszelkie offtopikowe komentarze i bluzgi w tym poście ignorował ;)
9. Tym razem stwierdzenia "Sikor idź się lecz..."; "Sikor - nudzi Ci się" pozostaną w tym topiku bez komentarza z mojej strony, co nie oznacza że mogą być w niecny sposób przypomniane i wywołane w innych wątkach lub wykorzystane w inny mniej lub bardziej niekomercyjny sposób;
10. Osoby którym się niniejszy regulamin nie podoba proszone są o napisanie własnego konkursu, jego ogłoszenie i zasponsorowanie we własnym zakresie w zgoła innym wątku niż ten, gdyż tutaj i tak ich konkurs i regulamin nie będzie uwzględniony;
11. Niniejszym ogłaszam, że ten regulamin nie jest najbardziej zakręcony na jaki mnie stać więc wszem i wobec zrzekam się nagrody za najbardziej pokręcony regulamin w dotychczasowych konkursach organizowanych przeze mnie ;)
12. Mimo wad tego co napisałem powyżej przypominam: dycha czeka na chętnego/chętną/chętnych, a winner może być tylko jeden!!!
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.