O.K. -> dawno nie było konkursu, więc się doczekaliście ;)
1. Muzyka dla Atari xl/xe, musi chodzić na gołej 65XE;
2. Ma to być wariacja na temat muzyki z "Lotus Turbo... 1" z ST oraz "Ataroida" z małego Atari - motywy przewodnie powinno dać się rozpoznać ;)
3. Prace przysyłamy do mnie na pocztę, czyli a adres: sikor_soft@poczta.fm z dopiskiem "lataroid compo" ;) do dnia 15.01.2006 roku (niedziela), do godziny 15:00
4. Dla prawidłowego przebiegu konkursu wymagane są conajmniej 3 prace conajmniej dwu autorów;
5. Nietypowe formaty powinny być skompilowane lub dostarczone z odpowiednim playerem dla Atari 65XE!!!
6. Prace zostaną udostępnione i przeprowadzona zostanie ankieta w celu wyboru zwycięzcy trwająca 1 tydzień.
7. Nagroda jest jedna i niepodzielna: 10zł na najbliższym zlocie/sztabie na którym się spotkam z autorem lub wyznaczoną przez niego do odbioru nagrody osobę; UWAGA!!! W przypadku remisu przewiduję dogrywkę pomiędzy zwycięzcami!!!
8. Odwołań i reklamacji od niniejszego konkursu nie uznaję i nie będę uznawał, a wszelkie offtopikowe komentarze i bluzgi w tym poście ignorował ;)
9. Tym razem stwierdzenia "Sikor idź się lecz..."; "Sikor - nudzi Ci się" pozostaną w tym topiku bez komentarza z mojej strony, co nie oznacza że mogą być w niecny sposób przypomniane i wywołane w innych wątkach lub wykorzystane w inny mniej lub bardziej niekomercyjny sposób;
10. Osoby którym się niniejszy regulamin nie podoba proszone są o napisanie własnego konkursu, jego ogłoszenie i zasponsorowanie we własnym zakresie w zgoła innym wątku niż ten, gdyż tutaj i tak ich konkurs i regulamin nie będzie uwzględniony;
11. Niniejszym ogłaszam, że ten regulamin nie jest najbardziej zakręcony na jaki mnie stać więc wszem i wobec zrzekam się nagrody za najbardziej pokręcony regulamin w dotychczasowych konkursach organizowanych przeze mnie ;)
12. Mimo wad tego co napisałem powyżej przypominam: dycha czeka na chętnego/chętną/chętnych, a winner może być tylko jeden!!!
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv