Hłe, hłe... nie mogłem nie zabrać słowa w tej dyskusji :). Kurde pare lat temu wszyscy mawiali że SWORDZI wypuszczają "szit-gejmy" z predkością cyt. przedmówcę z tego wątku "szybkością karabinu maszynoweg"... a teraz jak widać za takiego choć jednego shita byście nas chyba ozłocili :) no może sobie troszkę kadzę :) ale chyba przyznacie że nie byłoby dziś takiej bezaprobaty jak dawniej :) Szkoda że tylko SWORD już istnieje tylko z Nostalgii do tych pięknych czasów... a wszyszcy jak to słusznie między słowami napisał ALEX ... są zajęci zarabianiem na życie, rodzinę, karierą etc. No cóż SIKORKU czas trzeba przyznać nikt z nas już nie ma tyle czasu co kiedyś... wracało się po szkole i się pisało różne głupoty co szare komórki człowiekowi do głowy przekazały.... A dziś jak mam nawet troche czasu to jakos ci powiem nie chce mi sie...
To ze jak twierdzisz coś robisz... i masz na to czas i checi ... moze troche wynika z tego - nie bierz tego tylko do siebie... z tego że nie masz żony, dzieci etc... bo może wtedy nawet byś nie miał czasu na stworzenie strony www. Ale wiekszosc z nas musi dbać juz nie tylko o swoją pupe...
Aczkolwiek Panowie, nie ma co bic piany, ja uwazam ze jest i tak swietnie, czy jakas inna platforma ma taka zajebistą scene ?. takie zloty ?. Nalezy dziekować przede wszystkim EIjkowi i Vasco, tobie Sikor za dobre checi i motywacje innych, i wszystkim nie wymienionym za to ze przynajmniej sa.... :)
pozdrawiam was wszystkich... z nowym rokiem... bo to moj pierwszy post w 2006 :) na AA :)
Zajec/sword ;)