Tak tu sobie miło dyskutujemy na temat nowych konwersji, nowych produkcji, a fakty mówią same za siebie... ;( Proponuję stworzyć listę nieźle zapowiadających się projektów, których autorzy obiecali dokończyć, a niestety - póki co lipa... ;( Listę zacznę dwoma tytułami (mógłbym większą ilością, ale o tych mi wiadomo, że coś było ruszone). Jak ktoś zna inne - proszę o dopisanie... Kolejność przypadkowa, a prace, o ile mi wiadomo, utknęły w martwym punkcie. Jak jest inaczej - proszę autorów o komentarz do obecnej sytuacji/statusu programu:
1. Mr Proper by A****<cenzored>
2. Well #2 by M****<cenzored>
Autorzy, jak zechcą, ujawnią całe swoje nicki, większość i tak wie, o kogo chodzi ;)
P.S.->Już mi nawet nie chodzi o to, czy ja to wydam czy pójdzie za free czy jeszcze inaczej, mimo że chciałbym coś wydać jeszcze na atarkę, ale <cytat>"life is brutal and full of zasadzkas...:</cytat>
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.