Tak tu sobie miło dyskutujemy na temat nowych konwersji, nowych produkcji, a fakty mówią same za siebie... ;( Proponuję stworzyć listę nieźle zapowiadających się projektów, których autorzy obiecali dokończyć, a niestety - póki co lipa... ;( Listę zacznę dwoma tytułami (mógłbym większą ilością, ale o tych mi wiadomo, że coś było ruszone). Jak ktoś zna inne - proszę o dopisanie... Kolejność przypadkowa, a prace, o ile mi wiadomo, utknęły w martwym punkcie. Jak jest inaczej - proszę autorów o komentarz do obecnej sytuacji/statusu programu:
1. Mr Proper by A****<cenzored>
2. Well #2 by M****<cenzored>
Autorzy, jak zechcą, ujawnią całe swoje nicki, większość i tak wie, o kogo chodzi ;)
P.S.->Już mi nawet nie chodzi o to, czy ja to wydam czy pójdzie za free czy jeszcze inaczej, mimo że chciałbym coś wydać jeszcze na atarkę, ale <cytat>"life is brutal and full of zasadzkas...:</cytat>
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury