ok. sorx - jesli kiedykolwiek na atariki dalo sie mnie odczujc jako "czepiajacego" sie mikey-a - oficjalnie przepraszam
jesli podobna sprawa miala misce w atariki, czy gdziekolwie indziej - (coby ktokowlwiek przytaczal:) jestem powalonym zlomasem - piszac inaczej - sorx - przerpaszam, nie to mialem na celu/mysli...
mikey - osobiscie uwazam Ciebie za najbarziej zasluzona na scenie atarowskiej (i nie tylko: ogolnie dla malego atari) osobe w regionie lubelskim - i jesli jakkolwiek, gdziekolwiek obrazilem Ciebie - moje pochylenie glowy ku samej ziemi) osobe ktorej (uwazam) wiele zawdzieczam...
jak tylko wytrzezwieje stawiam ci flache (preferencyjnie: dzis wieczorem w "stolarni" :D ) za twoj wklad, jak i za wszelkie (100%towo niezamierzone wzgledem Ciebie) niezrozumiale uchybialosci w moich wypowiedziach.
co rzeklem - czynem popre - jesli nie czynem, to krata plynnej wypowiedzi (w formie perly mocnej, ale to juz w konsumpcji ze man polaczonej :D )
- po pijaq to pisze/pisalem - ale w 100% popieram (dzisiaj wyplata :D) tak wiec pytam: czy moge Ciebie, (lub miker-a kotry tez sie na mnie obrazal (sorx - serio - nie kcialem - ale jesli kcecie, przyznaje sie do błędu - zle sformuowne wypowiedzi)) przeprosic/zadosc uczynic, za moje wszelkie niescislosci?
jesli nie - za wszystkie (odnosnie zarowno wobec mikeya, jak i mikera, czy tez drac030onusa) blady (niescislosci, zle slow obranie, krotko - pojebane p*.*) PRZEPRASZAM. tyle mojej wypowiedzi.
The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep