Piguła/Shpoon napisał/a:Draco - powiem krótko masz u mnie na pewno jakiegoś browara - soft działa!
:) Jednakze to akurat nie Draco zrobil... ;) wiec jak bedziesz w przyszlosci przydzielal te piwna nagrode to sie nie pomyl... :lol:
Piguła/Shpoon napisał/a:Teraz na każdej z moich atarek - wcześniej tylko i wyłącznie na sprzęcie bez extension. Także problem został prawie rozwiązany. Bo ucieło część muzaków.
fakt, ze jakos nie chce grac, ale nie mam pojecia dlaczego... :O Dodatkowo pod emulem wcisniecie "G" powoduje jego 'zwieche'... :O Moze by tak teraz jakis dociekliwy koder pogrzebal w tym cudzie i to ewentualnie naprawil, ku chwale sceny Atari???? ;]
Piguła/Shpoon napisał/a:Także jak mogę prosić to odpal jeszcze raz demo odpal każdą muzyczkę, przerzuć space barem po wszystkich partiach dema i dopiero wtedy zrzuć zawartość do pliku za pomocą freezera.
sorry, ale nie mam teraz czasu na to, poza tym efekt bylby raczej gorszy - nie zobaczylibysmy tego zacnego fullscreenu z poczatku (i ladowania) demosa, czyli bodajze obrazka z gry "TRANTOR" (C64), no i takie "zamrozenie" po okresie pewnego dzialania, w srodku trwania, poza w/w strata takze moze nie gwarantowac stabilnego dzialania dema... :-/
Piguła/Shpoon napisał/a:Druga sprawa - ten turbo freezer ciekawa zabawka - tylko nie znalazłem tam żadnego schematu...
mi to wyglada po prostu na nieco rozwinieta (obsluga extra-RAM, rozbudowany help, itp.) wersje HAPPY-FREEZERA/CODE3 Freezera, skoro nawet prog "FreezerFiller" dziala OK z TighT-Freezerem... ;)
Ja nie mam zamiaru pozbywac sie mojej ataryny z freezerem i innymi dodatkami, a jako ze do kompa wstawial mi to Gumi/TighT, to mysle, ze *JEGO* nalezaloby prosic o niezbedne schematy czy wskazowki...
Ciekawe jaka bedzie ta nowa niemiecka wersja Happy Freezera (link jest u gory) ;)