czyli kto sie wybiera ?
moj road (air) map : paris - katowice dalej do uzgodnienia
poland powaaa :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Forever 2k6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czyli kto sie wybiera ?
moj road (air) map : paris - katowice dalej do uzgodnienia
poland powaaa :)
bitman: zobacz http://studiostyle.sk/fvl/ i wpisuj sie :)
ja jeszcze nie wiem jaka trasa i z kim.
mam pojazd na Cyklon-B; więc pewnie pojade swoim - przynajmniej nikogo prosił sie nie bede :) -
yo , mikey :) juz jestem
sky europe zwariowal, bilet amsterdam<->bratyslawa kosztuje rzedu 150e. z 4-miesiecznym wyprzedzeniem. no porabalo ich.
wiec o ile akurat nie bede lecial do Polski po cos i sie nie przylacze do bandy z warszawy, to mnie nie bedzie.
fakt sky europe ma powalone ceny , zanalazlem w wizz air 75 eur w " dwie manki " wraz z oplatami lotniskowymi
Wlasnie, wyplata za pare dni, trzeba rezerwowac. Ja tam jade z Warszawy. Jak Poland to Polnad!
BTW: Czemu na lisce sa tylko Atarowcy i to z Polski? Czyzby sie przestraszyli? ;)
Jak zbiorę kasę na podróż ok 170 plus wpisowe plus choćby 3 browarki na dzień to pojadę, bo dziś to jedynie te 320 kilosóf musiałbym iść pieszo i pić jedynie wodę ze strumieni górskich. Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza tych co sie wybierają
bede bede, mam nadzieje, ze tym razem bedzie troche slonca i suchości coby meczyk rozegrać.
A właśnie o meczyku zapomniałem! Ale tegoroczna zima ma być gorsza i zimniejsza od poprzedniej a na dodatek termin 2k6 jest jeszcze szybszy od 2k5
Witam,witam Towarzyszów.
Mam chęć jechać na Forevera, jednak... .
Jak coś, to pojadę z Warszawki,ale do marca 2006 jest trochę czasu i pogadamy
o tym w przyszłym roku:)))
a propo: na liście Forevera już nie tylko są atarowcy z Polski:)))
Pozdrawiam
Cobra/Samar
!!! HELP !!!
mam samolot Paryz-Katowice
17.03 jestem o 16.00 na lotnisku
jak dalej ?
Katowice 22:30 22:45
Czechowice Dziedzice 23:26 23:27
Bielsko Biała Główna 23:48 23:51
Żywiec 00:28 00:29
Zwardoń 01:25 01:40
Skalite 01:51 01:52
Cadca 02:08 02:10
Zilina 02:35 03:18
Trencin 04:10 04:11
Pociag: P337
dzieki za wiadomosc
Wszystkie znaki na niebie wskazują że w końcu sprawdzę co znaczy " tiepło tiepło"...
jadę!!!
-Cobra jedziemy pociągiem?
Brzmi kusząco... W razie czego dam znać.
Jak rozumiem Atarowcy będa jechać tym pociągiem z Katowic, o którym pisał Mikey? Bo tak sama to nie pojade ;).
Istnieje też szansa, ze już bedę wyprowadzona do Wawy, to się dołączam do Ekipy Wasrzawskiej... Zobaczym.
(Drugi plan to skoczyć przez Foreverem do domu, obrobic troche rodziców i jechać krótszą trasą z Katowic)...
Mam nadzieję, że mnie do tego czasu wspomogą pieniężnie rodziciele...
Chyba ze ktoś jedzie z moich okolic samochodem?
No Wy to umiecie namowiec :) A moze ktos wypunktowac czym sie zasadniczo rozni ta impreza od Ornetowej?
Czym? Zdarzają się tacy co nie piją ;) Można obejrzeć beznadziejne dema na ZX, usnąć na compo podczas słuchania muzyczek z C64. Ogólnie tragedia i kaplica. I fajnie jest :)
na innych zlotach nie ma zamków :)
? Bo tak sama to nie pojade ;).
Eeee ja sam z Gdanksa zapierd....m pociagami ze 13-14 h ;) bez snu zeby mnie nie opier...i gdzies na jakims przystanku :-) a bylo kilka ciekawych sytuacji ;D ogolnie rolo w next year tez mykam :) nie ma *uja :P
MIKEY, ale w ORNECIE bylo piwo ZAMKOWE, ktore kupil AZZARO :]
I Smietanka!
Zamek? A było coś, faktycznie. Widoczne podczas drogi do knajpy ;)
(Hint: ja osobiście rzygam zamkami czesko-słowackimi, oni to w kółko pokazują, nawet wmuszają; w środku są posadzki, sufity i lanszafty na ścianach, przedstawiające czeskich wielmożów w chwili mówienia po niemiecku - ja mimo wszystko preferuję spotkania z naturą, czyli zdrowa czesko-słowacka knajpa z knedlikami w sosie padlinowym zwanym gulaszem oraz piwo w ilościach).
Witam.
Jeśli pojadę na Forevera to tylko pociągiem-jak zawsze zresztą. Pociąg nocny jest cool!!!
Pozdrawiam
Pociąg to będzie dobre rozwiązanie...
*wadą jest to że nie ma mozliwości zrobienia "pętli"...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Forever 2k6
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 68 zapytań