Witam, mam problem - dostałem za darmo Atari Mega ST4 wraz z klawiaturą i dyskiem twardym ProFile 160DC. Niestety nie mam kabli łączących atari mega ST4 z klawiaturą i z tym twardym dyskiem. Czy ktoś może mi poradzić skąd moge taki kabel wziąść, znaleźć schemat takiego kabla, bo nie moge niestety używac tego sprzetu. Kabel od klawiatury ma zakończenia podobne do kabla telefonicznego, a kabel od dysku twardego ma zakonczenia -taki wtyczki plaskie dwu rzedowe z dziurkami na 19 pinów z opisem ACSI (wejście i wyjście) za pomoc serdecznie dziękuje, jeżeli ktos natomiast miałby owe kable do sporzedania na terenie wawy to też reflektuje :)
i właśnie przyjrząłem sie mojemu Atari - ma coś takiego jak "Digidesign Atari Music Accelerator" i mam do tego "digidesign sound tools" - kabel do tego to plaskie wtyczki DB25 męski z obu stron - mam pytanie czy to ma być zwykłwy kabel mesko-meski DB25?
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.