nowe odcinki Sondy juz sa :) http://tvsonda.republika.pl/
i sobie tak czytam ..... TVP bieze za 1h przegrania 400 zł .... to wiadomo czemu Pecus ma nas w d..... :) za darmo to tylko w morde dają ;] .....ciekaw jestem kiedy koncer Jarre ujzymy ;]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » SONDA - Kurek / Kamiński
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nowe odcinki Sondy juz sa :) http://tvsonda.republika.pl/
i sobie tak czytam ..... TVP bieze za 1h przegrania 400 zł .... to wiadomo czemu Pecus ma nas w d..... :) za darmo to tylko w morde dają ;] .....ciekaw jestem kiedy koncer Jarre ujzymy ;]
Koncert Jarrea jest już. Tylko muszę kogoś z Wawy z dvd znaleźć, kto uplouduje na serwer...
Jest też Sting, a ty Stryker coś strasznie wyrywny robisz... ;)
Sikor przestan mi tu pierdzic....zajmij sie lepiej tymi compami.....
Po pierwsze to trzeba bylo dac znac na forum ze juz cos jest no i zebrac chetnych co by wplacicli kaske za plytki i przesylke i bylo by posprawie..... lub podeslac plytke do Azbesta......
Ale nie wy tam w W..... myslicie tylko o sobie.....ehhh
Stryker, nie filozofuj. Trza było sztaba zrobić po koncercie, to byś się osobiście z Pecusiem dogadał. Ale lepiej było grzać nóżki w łóżeczku, nie informując o tym (niektórzy wiedzą, o co chodzi) - niepotrzebnie zapieprzałem w nocy tramwajem... Dobrze, że Pirx z Pecusiem pojechali samochodem - nie musiałem iść na samo Westerplatte. Co do płytek - no problem, tylko w tej chwili nie mam na czym przegrać, a sorki - nie wyślę komuś tylko po to, aby pół roku (lub więcej) czekać na zwrot. Jak znajdę chwilkę czasu to przegram u kogoś i kopię mogę posłać, ewentualnie dam komuś z Wawy, kto może uploadować na serwer.
Sikor - czy do konca zycia bedziesz wypominal to nieudane "Westerplatte"? :> Projekt od poczatku mial male szanse na powodzenie, dodatkowo Ty (jako pomyslodawca) tez sie do konca nie przylozyles (chocby namiary na konkretnych ludzi, a jak nie to dac se siana) a sadzac z wczesniejszej dyskusji na forum wiele nie mozna sie bylo spodziewac.... szczegolnie bez bezposredniego dogadania sie wczesniej... :|
BTW. minelo juz tyle czasu (od zajawki Pecusia z tutejszego forum), ze mozna juz podobno nabyc oficjalne DVD z Jarre'a w Gdansku, tylko ta zaporowa cena... :-/
Dracon: ja po prostu ripostowałem. A co do sztabu to nawet jakieś 2 godzinki przed Jarrem rozmawiałem telefonicznie z Greyem i co? I d...a!!! Było, minęło... Dla mnie EOT - jak kogoś z DVD w kompie dorwę to przegram albo dam, niech uploaduje na serwer i już.
ja moge to uploadowac . potrzebowal bym namiar na ftp oraz plyte
kolejny update :) jest juz UWAGA : 52 ODCINEK do sciagniecia :-) ja juz powolutku zassysam ;D
Wlasnie wrzucam 2 odcinki na alt.binaries.pl.divx :-)
thePink
jasne :) przez miesiac moze sie wyrobie ;P aby to sciagnac ... a pozniej na azbestownie :)
Pinek, a moze Ty sam wyslij tym co obiecales na SV2004, HE?
Właśnie wrzucam wszystko co mam (20 odcinków) na alt.binaries.divx.pl, serwer news.tpi.pl, ale powinno sie zmirrorowac na news.pcz.pl, news.atman.pl i news.task.gda.pl
pzdr,
thePink
pytanko kto ciagnie z emulka z forum AA ? :>
bo widze tam loginy: Pecus i Sword..... jest ktos jeszcze ;> ?
thePink ---> zapodaj nr odcinkow jakie wzuciles ;] i jak sie z tego czegos sciaga :) ?
no ja.... trochę... ;D
zapodaje liste odcinkow ktore aktualnie posiadam ..bede ja aktualizowal co jakis czas :-)
00.sonda.mpg
01.Sonda - Plaster Rzeczywistosci.avi
02.Sonda.CAD.LeD.avi
03.Sonda.Instytut.Sportu.avi
04.Sonda.Symulacje.LeD.avi
05.Sonda.Oko.Demona.LeD.avi
06.Program.Sonda-Promien.Nadziei.DivX.avi
07.Program.Sonda-Ruchome.Obrazki.DivX.avi
08.Sonda.Co.w.trawie.piszczy.LeD.[found.via.www.fileDonkey.com].avi
09.Sonda Nocne Ognie Xvid Led.avi
10.Sonda - Olej.avi
11.Sonda - Fabryka Absolutu.avi
12.Sonda.Promienie.Informacji.DiVX.LeD.avi
13.Sonda.Rafinada.DiVX.LeD.avi
14.Sonda_Cyborg_STRYKER.avi
15.Sonda_Jak_w_uchu_by_STRYKER.avi
16.Sonda_Przemiany_by_STRYKER.avi
17.Sonda_Ultrawizja_STRYKER.avi
18.Program.Sonda - Czysta gra.avi
19.Program.Sonda - Echo.avi
20.Program.Sonda - Jak robi sie rozum.avi
21.Program.Sonda - Lata.avi
22.Program.Sonda - Liczyc aby zyc.avi
23.Program.Sonda - Na szkle malowane.avi
24.Program.Sonda - Sekrety krolowej.avi
25.Program.Sonda - Sokoli wzrok.avi
26.Program.Sonda - Zagadka mezczyzn.avi
27.Program.Sonda - Zywe fabryki.avi
28.Sonda - Czynnik Si cz.1.avi
29.Program.Sonda-Czynnik.Si.cz2.avi
30.Program.Sonda-Czynnik.Si.cz3.avi
31.Program.Sonda-Czynnik.Si.cz4.avi
32.Program.Sonda-Droga.Mleczna.avi
33.Program.Sonda-Jednostka.Slodyczy.avi
34.Program.Sonda-Zielona.Medycyna.avi
35.Program.Sonda-Czas.Urodzaju.avi
36.Program.Sonda-Orka.avi
37.Program.Sonda-Chwast.avi
38.Program.Sonda-Ziarno.avi
40.Program.Sonda-Salmed.82.avi
41.Program.Sonda-Remont.Kapitalny.avi
42.Program.Sonda-Spoldzielnia.Kruszywo.avi
43.Program.Sonda-Tajemnice.Snu.avi
46.Program.Sonda-Uchwyt.avi
47.Program.Sonda-Tasma.avi
49.Program.Sonda-Przepowiednia.avi
50.Program.Sonda-Brzydka.Plama.avi
51.Program.Sonda-Koralowy.Kontynent.avi
52.Program.Sonda-Wezel.avi
Zajmowane miejsce 12,4 GB :)
No ja sciagam, bo jakis drewniak nie chce mi od roku tego wyslac :(
nom zostalo do sciagniecia jeszcze tylko 6 odcinkow praktycznie juz sa....czekam tylko na reszte zrodel plikow bo nie sa cale na sieci ;/ jak juz beda wysylam do Azbesta :)
pozdro. :)
dajcie "sondy" na release w emulcu... po kiego stać w kolejkach! ;)
nom doszly kolejne dwa :-) ..zostaly jeszcze cztery a raczej 160 MB :) i mam całość :)
Stryker: rozsylasz chetnym?
nie bo takich osob nie ma ;) ....zreszta narazie nie mam czasu i tak.....
joł, mam juz wszystkie ;D pozdruffka
Mam, ale nie dam :(
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » SONDA - Kurek / Kamiński
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 63 zapytań