Tak sobie dzis skikalem po kanalach i nagle na ESPN Classic Sports zobaczylem taki obrazek (nie jeden) z mistrzostw europy parenascie lat temu...
Fajnie bylo :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Jak to drzewiej bywało...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak sobie dzis skikalem po kanalach i nagle na ESPN Classic Sports zobaczylem taki obrazek (nie jeden) z mistrzostw europy parenascie lat temu...
Fajnie bylo :)
hehe ale OLD SCHOOL :)
To może Polaków na MŚ 2006 wyposażyć w koszulki z napisem Atari Area i logo Atari
Zajebiste. Kiedys tylko commodre sie widywalo a tu prosze :)
jeszcze 3 lata temu Lyon gral w koszulkach Atari
zdjecia róló
ja tez chce taka koszule ;)
ja tez chce taki station :D
przeca to nie Atari, bitman - nie pij tyle... :D
miker: ale o so si chozi?
o to ze infogrames wykozystuje tylko nazwe z tego co powykupowalo?
nie zmienia to faktu ze chcialbym taki stadion ;)
przeca to nie Atari, bitman - nie pij tyle... :D
Aktualnie Atari to tylko Brand no ale cisnie sie pytanie wogole ile w Atari bylo Atari? :)
Pod koniec lat 70 tych firme opuscil ja zalozyciel, kolo 1984 przejeli ja ex-komodorowcy a w polowie lat 90-tych jakies zabojady...
wychodzi na to ze jedynym stalym elementem jest nazwa, a ludzie cyklicznie sie zmieniaja
Nie nazwa tylko MARKA. A to juz bardzo duzo...
To tak jak z klubem sportowym: pilkarze po kilku sezonach sa zupelnie inni w 100% a ludzie dalej kibicuja swojej druzynie.
chlopcy , zapomnieliscie o Hasbro :)
Ta... Hasbro. Oni sprzedali marek Atari do Infrogames. I bardzo dobrze, bo za moment moglibysmy miec Pokemony z logiem Atari :)
a gdzie tam , Infogrames kupili Hasbro
a Atari to byl dodatek ( albo odwrotnie kupili Hasbro tylko dla logo Atari )
Z tego co wiem - to drugie. Infogrames nie chciało się sprzedawać w Stanach i Kanadzie - więc kupili Atari i na początku tylko tam sprzedawali pod tym szyldem. Ale szybko się przekonali, że Atari to MARKA i zmienili nazwę firmy - wtedy nawet w Europie im sprzedaż skoczyła ;)
Nie nazwa tylko MARKA. A to juz bardzo duzo...
dla tego wspomnialem ze 'Aktualnie Atari to tylko Brand' :)
chlopcy , zapomnieliscie o Hasbro :)
piszac 'zabojady' mialem wlasnie na mysli Hasbro :)
Hihi, nawet w Microsofcie widziałem kolesia z JIL na klacie :)
ja chce taki stroj do piłki!
xray: stryjek kiedyś coś wspominał o serwetkach ze znaczkiem Atari... może warto go zachęcić także do wyszywania na koszulkach ? ;)
e tam, mnie chodzi o taki orginalny stroj lyonu z logo atari.
a ja chce kalesony z logiem Atari :) i MOHEROWY beret też :)
Wez nie kracz bo jeszcze rydzyk podpatrzy pomysl i zacznie rozprowadzac owe moherowe bereciki z logiem Atari. Wizualnie poszezy sobie zwolennikow. A znaczek Atari wezmie sobie bez pytania kogokolwiek o zgode. Przeciez dla nie go nie ma zadnych swietosci .
Nie tylko 'drzewiej'.
W wizji niedalekiej przyszlosci, przedstawionej w Bladerunnerze, wyglada to tak:
Fajnie bedzie :)
ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/a … ner/01.jpg
ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/a … ner/02.jpg
ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/a … ner/03.jpg
ftp://ftp.pigwa.net/stuff/collections/a … rip/04.jpg ;)
Bo tak juz bylo: ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Jak to drzewiej bywało...
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 65 zapytań