Szukam programu kopiujacego o nazwie jak w temacie. j.w. Byl/jest to produkt rodzimy charakteryzujacy sie tym, iz podczas zrzutu plikow dys-> kaseta, robil odpowiednie przerwy (tam gdzie byly potrzebne). Poszukuje go juz od dluzszego czasu.

/ zrozpaczony gRzEnIu

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

2

Szukam programu kopiujacego o nazwie jak w temacie. j.w. Byl/jest to produkt rodzimy charakteryzujacy sie tym, iz podczas zrzutu plikow dys-> kaseta, robil odpowiednie przerwy (tam gdzie byly potrzebne). Poszukuje go juz od dluzszego czasu.

/ zrozpaczony gRzEnIu

A ja mysle ze chodzi ci o Name Copy z pakietu QA ?
Poszukaj na [vazelina mode on] cedekach Vasca [ vazelina mode off] ;-)

3

hmmm.... jestem pewny, ze Kopiareczka powstala na dlugo przed QA, choc nie neguje mozliwosci "wrzucenia" owego programu do pakietu. Generalnie calego pakietu QA nie mam.

PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

4

Ja mam ten program, dalej zainteresowany ?

to ja tez poprosze i jak masz to tez ine programy co na sieci niema ;)..
pozdr.

"wszystko się kiedyś kończy......."

5

stryker: co ty sam do siebie piszesz :O ?

PIN ready logo

6

gRzEnIu napisał/a:

stryker: co ty sam do siebie piszesz :O ?

chlopcze zobacz sobie date ;] nie moja wina ze uzytkownik zostal usuniety ? i niewiadomo oco i do kogo ta odpowiedz....ale wystarczy sie domyslec ... :) ze dokogos ;)

"wszystko się kiedyś kończy......."

7

JEST ! Znalazłem kopiareczkę ! Jest u KAZa w zasobach użytków / stacja dyskietek ! Latami szukałem !

PIN ready logo