szykuje urlop... tylko na kiedy? koniec grudnia (milo by bylo ;) ) czy srodek stycznia - gryzie mnie sie toto...
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Party w Rzeszowie ??? :>
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szykuje urlop... tylko na kiedy? koniec grudnia (milo by bylo ;) ) czy srodek stycznia - gryzie mnie sie toto...
ja sie zjawie. z krakowa rzut beretem, to wstyd by było nie jechać.
najlepiej termin po świętach -przed sylwkiem.
~mess
najlpiej Grudzień!
Prace nad organizacją "Dżedaj Party" trwają. Jeżeli na przeszkodzie nie stanie ciemna strona mocy, spotkamy się w Rzeszowie w grudniu lub styczniu.
Na razie jest za wcześnie na podanie bardziej szczegółowych informacji, w tym dokładnego terminu imprezy - zostaną one ogłoszone później.
Dzięki wszystkim oferującym support - niech moc będzie z Wami - odezwiemy się w potrzebie.
jad, trub
P.S. miecze świetlne będzie można wypożyczyć na miejscu (koniec problemów z SOK) ;)
styczeń poprosze.
<dołącza sie do MacGyvera i Sqwarda> Styczeń zdecydowanie po ogólnym obadaniu terminów wyjazdowych. Na swięta zwali mi sie pół rodziny na łeb i cóż rzecz... głupio będzie wtedy na zlot jechać :/, bo mnie matka potem zje.
Może zróbcie Ankietę?
~mess
ankieta, yup. czas ucieka, panowie.
żaden k---a styczeń - ma byc po swietach
A zauważyliście, że weekend po świętach, a przed sylwkiem nie istnieje?
Co nie istnieje, zrobimy! Nie takie rzeczy ze szwagrem w wojsku... :)
no to w święta. albo może tak: nowy rok będziemy witać w gronie scenowym. co to za maniera w ogóle żeby jak niektórzy wymawiać się (sory: musiałem wybierać: sylwester albo party). będzie sylwester NA party. :)
niedawno GGadalem z Jadem no i jak party sie odbedzie to w styczniu ;]
Narazie czeka na odpowiedz potencjalnego sponsora LK AVALON ;] ciekaw jestem czy sie zgodza ??
Moze by tez napisac tez do Mirage'u ?? :>
Stryjek: napisz do ASF, do nich masz najbliżej ;) Wypijesz z Heniem Cygertem i Carapuckiem browara i będzie załatwione ;)
mac ASF nie istnieje .... a firmy ktore wczesniej wymienilem tak wiec poco taka glupia gatka ? czyzby na starosc ci juz we łbie .... ???
Stryker: ale Avalon jeszcze ma zapasy na Atari, a Mirage już nic... Więc - reasumując - Avalon jest jeszcze związany z Atarynką ;)
Stryker: ale Avalon jeszcze ma zapasy na Atari, a Mirage już nic... Więc - reasumując - Avalon jest jeszcze związany z Atarynką ;)
tak ale wyszlo tak ze Avalon zaskapil kasy na sponsoring Party ....i go przez to nie bedzie nie ma 1300 zł i dupa :( ......ehhh nie lubie juz tej firmy ....
dobrze ze sprzedalem ich wszystkie oryginaly kasetowe ;D a niech maja .....dupki :)
stryker - taaa... ja je kupilem, wiec wszystko zostaje w rodzinie ;)
Ej, chłopaki, wiadomo coś ze zlotem w ogóle? Bo już czasu mniej...!
No pewnie, że wiadomo - nie będzie :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Party w Rzeszowie ??? :>
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 63 zapytań