Konrad: nie do końca. Nie zawsze każdy trafi, gdzie trzeba. Ustalono już (chyba?), że będzie link do FAQ-u w Atariki i to wystarczy. Jeśli poczułeś się urażony - przykro mi, nie to było moim zamiarem. Widzę, że tym topikiem znowu wywołałem swojego rodzaju burzę... ;( No cóż, cieszy mnie - że jak do tej pory - kulturalną (to znaczy, dyskusja nie polega na wzajemnym obrzucaniu się błotem).
P.S.
Jak najbardziej artykuł FAQ jest potrzebny, więc należy go zacząć edytować. I tyle ;) A z aa poproszę dużego linka na ten artykuł: JEŚLI CZEGOŚ NIE WIESZ - ZAJRZYJ NAJPIERW TU: http://atariki.krap.pl/index.php/FAQ
Myślę, Dely, że tyle uda się zrobić? Oczywiście już na panelu forum. A wtedy można już mocno stosować zasadę numer 6!!!
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje