Jak wiadomo, ostatnio nie wyszło z powodu awarii w Kliprze. Ale może sprawdzimy, czy nie naprawili?

KMK
? HEX$(6670358)

2

Dla mnie odpada - mnie nie będzie. Miłej zabawy ;)

Sikor umarł...

3

Ostatnio, Sikorku, coś Ci ciągle odpada. Zaczynamy się martwić. :)

Co prawda też mam ostatnio problemy z dotarciem, ale może teraz w końcu się uda, o ile będą rozdawać piwo w ramach zbliżających się Mikołajek. :>

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

4

Knajpa jest czynna od 19.00 - a przynajmniej do tej pory tak było, bo nie mogę znaleźć tej informacji na stronie WWW (http://www.kliper.com). Szczęśliwie 5. grudnia nie ma żadnego koncertu.

KMK
? HEX$(6670358)

5

ja bym sie wybral

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

6

Ja też, pod warunkiem, że znów im coś nie "wysiądzie" jak ostatnio (moim skromnych zdaniem w kulki sobie chłopaki polecieli po protu, o!)...

I Ty zostaniesz big endianem...

7

Podejrzane trochę to było, owszem.

KMK
? HEX$(6670358)

8

Przecież możemy zmienić lokal..
Ostanio sobie poradziliśmy (..)

9

powiem tylko tyle: znowu w poniedziałek.

LUDZISKA: w poniedziałki to zazwyczaj się pracuje albo wyjeżdża w delegację. Jak tak dalej pójdzie, to niedługo przez telefon będziecie się mogli umawiać.

słabo mi ....

All I hear is the sound of me falling on the ground

10

dobrze ze w lublinie nie probojecie sie umowic...
w tym pieknym miescie jesli sie umawiacie na termin inny niz piatek/sobota - odpada ze wzgledu na prace...

na tygodniu sa ino dwa dni kiedy mozna kazca leczyc, a patrzac na zdjecia ze zlotow - rowni z was lodzie :D

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

11

jell: tobie to jednak wychodzi tylko i wyłącznie picie ;)

12

chyba trzeba wypisać wniosek o urlop na Wtorek...

13 Ostatnio edytowany przez drac030 (2005-12-01 09:19:39)

tatqoo napisał/a:

Poniedziałek dlatego, że w piątek i sobotę w "Kliprze" się nie da wytrzymać (koncert), a pogadać to już na pewno nie, w niedzielę natomiast, o ile mnie pamięć nie myli, sami leczą kaca i mają zamknięte.

KMK
? HEX$(6670358)

14 Ostatnio edytowany przez miker (2005-12-02 18:33:00)

na wtorek to i ja urlop wezmę, zdaje się :D

edited: już wziąłem :)

15

drac030 napisał/a:
tatqoo napisał/a:

Poniedziałek dlatego, że w piątek i sobotę w "Kliprze" się nie da wytrzymać (koncert), a pogadać to już na pewno nie, w niedzielę natomiast, o ile mnie pamięć nie myli, sami leczą kaca i mają zamknięte.

No to po kiego grzyba koniecznie musi być w kliprze ? Mało knajp w wawie na sobotę ?

16

No to po kiego grzyba koniecznie musi być w kliprze

moze chodzi o to coby ten sztab byl - jak w temacie - u guru? chyba ze proponujesz tatq wjechac do Zientary ,,na pokoje'' ;)

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

17

mi pasza jedynie pt-sb-nd-pn
przez reszte dni jestem zajety :(

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

18

imho jedyna zaleta klipra, a wlasciwie przewaga nad Gorączką Złota to właśnie koncert szanty :)
Guru Zientara jednoznacznie sie określił w temacie atari ... więc ... iść do klipra tylko po to, żeby do klipra ale za to w poniedziałek, no to sorry.

Ja bym z chęcią tam poszedł ale nie w poniedziałek.

Chociaż na tą chwilę, to być wpadnę, bo mnie nigdzie nie wysyłają, ale o suchej mordzie będę siedział.

Pomysł nie jest dobry.

19 Ostatnio edytowany przez drac030 (2005-12-03 00:50:12)

Zaproponuj inny. Na następny raz. Tylko żeby:

a) było w miarę cicho (to w 99% knajp warszawskich nie zachodzi zwłaszcza w piątek/sobotę), żeby mozna było pogadać
b) było chociaż tyle miejsca, zeby można było rozprostować nogi, a nie - mieć przez większość pobytu kolana za uszami, lewym półdupkiem siedzieć za barem, a prawym na schodkach przed knajpą (to nie zachodzi w Gorączce Złota)
c) piwo było za jakieś sensowne pieniądze (to w 99% knajp warszawskich nie zachodzi nigdy)

KMK
? HEX$(6670358)

20 Ostatnio edytowany przez tatqoo (2005-12-03 08:44:12)

Proszę bardzo.

Zamiast do knajpy proponuję się udać do klubu bilardowego, nie pamiętam nazwy ale jest na Górczewskiej taki jeden do którego chodzę.

c. Piwo po 6 zł Okocim jasne
b. Miejsca od cholery do siedzenia, są stoliki i mięciutkie kanapy
a. Muzyka owszem i gra, ale spokojnie da się rozmawiać.
x. Można pograć w bilarda, albo co jeszcze lepsze w lotki. Godzina bilarda 20 zł.
y. Nawet jakieś jedzenie można zamówić typu frytki+padlina+rośliny

jest jeden minus

w okolicach godziny 21 wczoraj wpadło stado małolatów, wypili po piwie i godzine później już ich nie było.

polecam pod rozwagę, bo to ciekawa alternatywa - raz możemy spróbować.

21

Można następnym razem spróbować, czemu nie :) Ale tak poza tym jutro o 19.00 w Kliprze.

KMK
? HEX$(6670358)

22

A widzisz, sprawa wygląda tak, że się tym razem jednak nie zobaczymy. Nię pojawię sie tym razem.

23

i mnie nie będzie

24

oj, biedaki - a było tak fajnie... :D