1

Dla nas juz sie skonczylo LastParty i co moge powiedziec to, to, ze najbardziej wybijajaca sie pracą byla grafika Rocky-ego, oczywiscie true Atari wymagane inaczej to juz nie jest to.

Epi popisal sie NeoTrackerem, programem, ktory odgrywa sample, jeden
za drugim, a każdy jest w tej samej tonacji ;)

Inna sprawa to Sangria, tak "słodkie świństwo", że żygac sie chce i nie dolewac mi tego wiecej po kryjomu.

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

2

Inna sprawa to Sangria, tak "słodkie świństwo", że żygac sie chce i nie dolewac mi tego wiecej po kryjomu.

E! gorzka zoladkowa rul3z!

3

To co winko?!? :D

4

:lol: :lol: :lol:

PGM strikes back ;-)

Buster, powiedz kawala ;-)

5

PGM rules!

6

Demo compo rules!!!! ;-)

7

Mikey kiedy znowu pijemy pod dzieciaki hehe

ps. Buster ci kawału nie opowie bo się zabujał na party i kumpli mial w D.

ps2. Relacyjka juz sie pisze ....

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

8

Mikey kiedy znowu pijemy pod dzieciaki hehe

hehe dawać stuff hehe

All I hear is the sound of me falling on the ground

9

wstalem po 14-godzinach odsypiania... :)

PGM rulz
zoladkowa sux
i wspolpraca sikor + pinokio na intro kompo rulz

10

!!!PGM RÓLEZ FOREVA!!!

Żołądkowa Rulez a Mustak (ty już wiesz k... co  ;) )

TeBe - troszkę pokory gościu!  8)

I Ty zostaniesz big endianem...

11

Znowu  :oops:

12

hehe nie bój żaby tym razem będzie bardziej optymistycznie chociaż to nieszczęsne mod compo .... (czy to aby już nie reguła  :twisted: )
poza tym jakby nie było parę godzin party mi umkneło ....

ps. Laoo jak tam sweterek ;)
ps2. Pinek nawet nie myśl o tej żołądkowej na Quast Party !!! (a mówią, że to wódka lecznicza błeeeeeeeeeeeee)

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

13

Pigula: fajny avatar :lol: :lol:

14

ps. Laoo jak tam sweterek ;)

z tego co wiem, to tylko rekaw ucierpial, ale go szybko upralem :)

:lol:  :lol:  :lol:

15

Pigula: fajny avatar :lol: :lol:

Dely ..... masz przesrane .... myślę że wiesz za co !!

16

:lol:  :lol:  :lol:

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

Demo compo rules!!!! ;-)

Old demo SELFTEST rulez!!! Yak! Fiesta! Fiesta!

18

wstalem po 14-godzinach odsypiania... :)
(...)
i wspolpraca sikor + pinokio na intro kompo rulz

Piguła/Shpoon napisał/a:

Hehe, chłopcy... Ja też odsypiałam długo, a teraz mimo, że jush luty to ja odchorowywuję Lasta..:(... Mam trzecią z kolei grypę...:(

Co do współpracy Sikor&Pinek... Yeee... A wiecie co to oznacza?:))

A co do Bustera, to wrzuć na looz Pigulasty..:) Dopsze jest...:)

There's special place for me in hell. It's called the throne.

19

Messiah:   Jesteś, rzadkim, i fantastycznym zjawiskiem, rzekłbym że to jakiś cud natury - kobieta na atari scenie ;))) ... Moja jak slyszy dzwiek pokeya to mało nie dochodzi do rękoczynów. Echhh... cięzkie jest moje zycie (atari-muzyka), a jak obejżała film z LL2002 to powiedziała, że to stado zdziecinniałych przygłupawych pijaków.  hi hi. No cóż obśmiałem się tylko.  No a tu proszę   taki ewenement... pozazdrościc..... coponiektorym ...

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

20

Moja jak slyszy dzwiek pokeya to mało nie dochodzi do rękoczynów. Echhh... cięzkie jest moje zycie (atari-muzyka), a jak obejżała film z LL2002 to powiedziała, że to stado zdziecinniałych przygłupawych pijaków.

taaaaaa, skąd ja to znam.....  :D  :D

21

Messiah:   Jesteś, rzadkim, i fantastycznym zjawiskiem, rzekłbym że to jakiś cud natury - kobieta na atari scenie ;))) ... Moja jak slyszy dzwiek pokeya to mało nie dochodzi do rękoczynów. Echhh... cięzkie jest moje zycie (atari-muzyka), a jak obejżała film z LL2002 to powiedziała, że to stado zdziecinniałych przygłupawych pijaków.  hi hi. No cóż obśmiałem się tylko.  No a tu proszę   taki ewenement... pozazdrościc..... coponiektorym ...

A widzisz? Są na tym świecie jeszcze porządne kobiety ;). Hehe.. Busterowi się trafiło... A co do muzy na Atarce... Hmm... 'Scream' to chyba mój ulubiony kawałek, jak i również słynna 'Porażka3' która bodajże ty skleciłeś ;)

A co do mojej obecności na scenie... Messiah to takie wścibskie stworzonko, które wszędzie wpakuje swój ciekawski nosek ;) Hehe... No tak bywa, współczuję z powodu sytuacji domowe... :) [swoją drogą, Buster, ja cię o Atarkę i muzę na niej robioną nie będę nigdy goniła, obiecuję, przy świadkach ;)]... 

Aha, IksRaj, dzięki za komplementy, aż się czerwienię... Moze się spotkamy w Koceranach, albo w Ornecie, bo na oba te zloty mamzamiar ruszyć mój zgrabny tyłek... :P

Pozdro all...

[Kurde, moje posty są stanowczo za długie... Ale nadal takie bedą, żebyscie mili co poczytać... ;)]

Aha, no właśnie, ja pojechałam na LastParty in 'Opalenitza 2002' [czy raczej Vascownica ;)], własnie dlatego, że obejrzałam film z LL2k2... Coś w tym jest. Sama się upiłam w pierwszy dzień sławnym 'MUSTAKIEM', wiec nie bedę nikogo od pijaków gonić... ;) A już na pewno nie od przygłupawych :). Może trochę stukniętych, ale nie przygłupawych :P...

No teraz to już kończę, bo się rooozspisałam... Pozdro... :)

4Ever Yours, Boyz... :)

Messiah

22

Klasyczny przypadek kobiecej skłonności do nadmiernego rozpisywania się na tematy oczywiste.
X-Ray: ja słysze ciągle: Piotr, czy mógłbyś to przyciszyć ???,
heh
to musi być wirus albo jakaś wada genetyczna kobiet.

All I hear is the sound of me falling on the ground

23

Ja to mam szczescie. Prawda?  :D  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nazywam sie Milijon, dla przyjaciol banka ;)

24

A może to przychodzi z wiekiem ??  ... u kobiet ;P    takze Buster nie ciesz sie za bardzo ;P :D

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

25

A może to przychodzi z wiekiem ??  ... u kobiet ;P    takze Buster nie ciesz sie za bardzo ;P :D

Te, IksRej... Weź mi tu męża nie buntuj... Jak się Atarkę i Scenę kocha, to się nie odchodzi od niej :)

Buster, nie bój żaby :P