zakladam osobny temat, bo %$^$$!@ cudowny znaczy sie mod ktory scala posty pisane jeden pod drugim nie pozwala dodac pliku
tak wiec oczom swiata ujzala pierwsza wersja stwritera
ktos ma ochote na testowanie?
pewnie nie...
tu nawet wiatr nie wieje...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » stwriter
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zakladam osobny temat, bo %$^$$!@ cudowny znaczy sie mod ktory scala posty pisane jeden pod drugim nie pozwala dodac pliku
tak wiec oczom swiata ujzala pierwsza wersja stwritera
ktos ma ochote na testowanie?
pewnie nie...
tu nawet wiatr nie wieje...
pod Win XP wyskakuje mi blad:
NTVDM.EXE has encountered a problem and needs to close. We are sorry fot the inconvenience
taaa pod 2k tez jest ten blad,
ale wiadomo jak NT lubi takie molestowanie, odpalilem wiec na 98 i tu narzie wszystko jest OK, jestem pod pozytywnym wrazeniem, nagralem narazie ok 10 roznych obrazow i jest OK. jutro testujemy dalej ;)
ps. przydalabysie moze opcja formatowania w programie.. no niby mozna w systemie to zrobic, ale fajnie by bylo zeby bylo pod reka
on formatuje czy sobie zyczysz czy nie
fajnie ze ci pod 98 dziala - mi cos nie tego - sformatuje dysk, nagra sciezke i konczy zadowolony
musze jeszcze go popiescic
a jak tam wrazenia z szybkosci?
A ja poprosze wersje pod Linuxa :)
on formatuje czy sobie zyczysz czy nie
rozumie sie, ale mi chodzilo o to ze jak chcialbym miec 'czysta' dyskietke 720kb to pisze np stwriter /F:720 czy cos podobnie i mi formatuje)
a jak tam wrazenia z szybkosci?
a jak najbardziej pozytywne :)
adam: do dziela wiec :]
ja to plodze w assemblerze
havoc: zanotowano, mozesz dostarczyc jakies materialy na ten teamt na pw?
Candle zapodaj program do bazy... (albo wrzuć go do Azbestowni) bo ja już 2 nocki zawaliłem walcząc z niektórymi obrazami gier na ST...
napisz do dely'ego plik byl na poprzednim forum jako zalacznik i zapewne jeszcze tam lezy w odpowiednim katalogu...no chyba ze je wypier.....ł ;]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » stwriter
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 47 zapytań