czyli kto sie wybiera ?
moj road (air) map : paris - katowice dalej do uzgodnienia
poland powaaa :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Forever 2k6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czyli kto sie wybiera ?
moj road (air) map : paris - katowice dalej do uzgodnienia
poland powaaa :)
bitman: zobacz http://studiostyle.sk/fvl/ i wpisuj sie :)
ja jeszcze nie wiem jaka trasa i z kim.
mam pojazd na Cyklon-B; więc pewnie pojade swoim - przynajmniej nikogo prosił sie nie bede :) -
yo , mikey :) juz jestem
sky europe zwariowal, bilet amsterdam<->bratyslawa kosztuje rzedu 150e. z 4-miesiecznym wyprzedzeniem. no porabalo ich.
wiec o ile akurat nie bede lecial do Polski po cos i sie nie przylacze do bandy z warszawy, to mnie nie bedzie.
fakt sky europe ma powalone ceny , zanalazlem w wizz air 75 eur w " dwie manki " wraz z oplatami lotniskowymi
Wlasnie, wyplata za pare dni, trzeba rezerwowac. Ja tam jade z Warszawy. Jak Poland to Polnad!
BTW: Czemu na lisce sa tylko Atarowcy i to z Polski? Czyzby sie przestraszyli? ;)
Jak zbiorę kasę na podróż ok 170 plus wpisowe plus choćby 3 browarki na dzień to pojadę, bo dziś to jedynie te 320 kilosóf musiałbym iść pieszo i pić jedynie wodę ze strumieni górskich. Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza tych co sie wybierają
bede bede, mam nadzieje, ze tym razem bedzie troche slonca i suchości coby meczyk rozegrać.
A właśnie o meczyku zapomniałem! Ale tegoroczna zima ma być gorsza i zimniejsza od poprzedniej a na dodatek termin 2k6 jest jeszcze szybszy od 2k5
Witam,witam Towarzyszów.
Mam chęć jechać na Forevera, jednak... .
Jak coś, to pojadę z Warszawki,ale do marca 2006 jest trochę czasu i pogadamy
o tym w przyszłym roku:)))
a propo: na liście Forevera już nie tylko są atarowcy z Polski:)))
Pozdrawiam
Cobra/Samar
!!! HELP !!!
mam samolot Paryz-Katowice
17.03 jestem o 16.00 na lotnisku
jak dalej ?
Katowice 22:30 22:45
Czechowice Dziedzice 23:26 23:27
Bielsko Biała Główna 23:48 23:51
Żywiec 00:28 00:29
Zwardoń 01:25 01:40
Skalite 01:51 01:52
Cadca 02:08 02:10
Zilina 02:35 03:18
Trencin 04:10 04:11
Pociag: P337
dzieki za wiadomosc
Wszystkie znaki na niebie wskazują że w końcu sprawdzę co znaczy " tiepło tiepło"...
jadę!!!
-Cobra jedziemy pociągiem?
Brzmi kusząco... W razie czego dam znać.
Jak rozumiem Atarowcy będa jechać tym pociągiem z Katowic, o którym pisał Mikey? Bo tak sama to nie pojade ;).
Istnieje też szansa, ze już bedę wyprowadzona do Wawy, to się dołączam do Ekipy Wasrzawskiej... Zobaczym.
(Drugi plan to skoczyć przez Foreverem do domu, obrobic troche rodziców i jechać krótszą trasą z Katowic)...
Mam nadzieję, że mnie do tego czasu wspomogą pieniężnie rodziciele...
Chyba ze ktoś jedzie z moich okolic samochodem?
No Wy to umiecie namowiec :) A moze ktos wypunktowac czym sie zasadniczo rozni ta impreza od Ornetowej?
Czym? Zdarzają się tacy co nie piją ;) Można obejrzeć beznadziejne dema na ZX, usnąć na compo podczas słuchania muzyczek z C64. Ogólnie tragedia i kaplica. I fajnie jest :)
na innych zlotach nie ma zamków :)
? Bo tak sama to nie pojade ;).
Eeee ja sam z Gdanksa zapierd....m pociagami ze 13-14 h ;) bez snu zeby mnie nie opier...i gdzies na jakims przystanku :-) a bylo kilka ciekawych sytuacji ;D ogolnie rolo w next year tez mykam :) nie ma *uja :P
MIKEY, ale w ORNECIE bylo piwo ZAMKOWE, ktore kupil AZZARO :]
I Smietanka!
Zamek? A było coś, faktycznie. Widoczne podczas drogi do knajpy ;)
(Hint: ja osobiście rzygam zamkami czesko-słowackimi, oni to w kółko pokazują, nawet wmuszają; w środku są posadzki, sufity i lanszafty na ścianach, przedstawiające czeskich wielmożów w chwili mówienia po niemiecku - ja mimo wszystko preferuję spotkania z naturą, czyli zdrowa czesko-słowacka knajpa z knedlikami w sosie padlinowym zwanym gulaszem oraz piwo w ilościach).
Witam.
Jeśli pojadę na Forevera to tylko pociągiem-jak zawsze zresztą. Pociąg nocny jest cool!!!
Pozdrawiam
Pociąg to będzie dobre rozwiązanie...
*wadą jest to że nie ma mozliwości zrobienia "pętli"...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Forever 2k6
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 57 zapytań