Tak jak informowałem otrzymałem już część zamówienia dotyczącą płytek do KMK zmodyfikowanego przez Pasia.
Sprzedaję je tylko i wyłącznie kompletami tj :

- IDE_1 : 91mm x 119mm płytka CART+EXP przelotka umożliwiająca budowę interfejsu w formie zewnętrznej
- IDE_2:  119.63mm x 91.44mm  główna płytka interfejsu

Na obecną chwilę dysponuje 14 kompletami. (Kolejne 10-20 będzie dostępne za 14-20 dni) - wynika to z ograniczeń finansowych.

Cena kompletu brutto 35zł (po 1 sztuce z każdej płytki)

koszty wysyłki :

a) listem poleconym w kopercie z bąblami 4,20zł,  (3,20/3.40 plus 80gr koperta)
b) polecony priorytet w kopercie z bąblami 5zł (4,20 + 80gr koperta)

Forma płatności przelew na moje konto...
potrzebne dane wysyłam zainteresowanym na email
pisać do mnie na pigula(at)wsinf.edu.pl

ps. Postaram się jutro wrzucić fotki obrazujące wykonane płytki.

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

2

wreszcie :) - przynajmniej nie będzie już można powiedzieć, że interface'u kupić się nie da. Czy może raczej płytek samych - dla ścisłości :D. Piguła - a jakie są koszty zamówienia np. płytki pod KART SDX ?? tak mniej - więcej

Kontakt: pin@usdk.pl

3

No wlasnie! Pigula, ty nie sprzedawaj SIO2IDE bo juz chyba marnie ida, tylko zacznij skladac carty!
Ostatnio jakis blizej mi nieznany gosc sprzedal na Allegro domowej roboty carta do ktorego wladowal chyba z 8 hiciorow. Cena wylicytowana >100zl!
Napisal ze moze wladowac do carta dowolne gry...

4

że tak spytam lamersko, gdzieś (gdzie, atariki?) jest opis jak to poskładać potem? KMKIDE by Pasiu? Bo może się skuszę.

Cuda wianki i nie tylko :) POKEY 4ever ;)

5

Czekam na potrzebne pliki do zaprogramowania gali - niestety ze względu na ciśnienie w szkole na pierwsze złożone i sprawdzone przeze mnie kmk by pasiu trzeba będzie jeszcze poczekać - nie wiem ile kosztować będa części a na pewno do końca miesiąca tego nie sprawdzę bo nie posiadam funduszy. To samo tyczy się jakiejkolwiek dokumentacji for user - będę musiał zaopatrzyć się w tą dostarczaną do oryginalnego KMK i jeżeli będzie to konieczne odpowiednio ją zmodyfikować!

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

6

nosty - :); to załuż o tym topic, bo tu o czym innym rozmowa. A faktem jest, że w zestawie do KMK_IDE ... BARDZO rekomendowanym dosem jest Sparta DOS X :)

7

oczywiscie wersja SDX by trub ;)

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

8

Wszystko jest do zrobienia - problem dotyczy jak zwykle tylko i wyłącznie samej dokumentacji w zjadlwiej dla firm formie - Eagle/Protel itp.
Myśle, że najlepszym rozwiązaniem było by pokuszenie się o opracowanie pcb do Pasiowego rozwiązania podobnie jak kmk w 2 wersjach.

9

jellonek napisał/a:

oczywiscie wersja SDX by trub ;)

konkretnie "SDX 4.3 upgrade by DLT" - nieco większy zespół nad tym pracuje ;)

10

DrLiTr byloby lepsze :) ma konotacje alkoholowa :)

11

trub: dzieki za sprostowanie ;)

btw. moze by tak jakos zachaczyc Vaskonia (kosą) coby dolinkowal
trub.atari8.info do swojej glownej strony?

po prawej nie widac, pod linkiem ,,Domeny'' tez nie zabałdzo...

btw2. mikey: glodny o chlebie? :P

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

12

Oczywiscie po prawej stronie bedzie link do strony Truba, tylko Pinokio sie leni i robi banner i robi... :(

PINOKIO DO ROBOTY!!!

13

dobra, - już dobra. obiecuje w niedziele coś namaścić :)- ale nie mówie, że w niedziele skończe :)

14

mikey napisał/a:

DrLiTr byloby lepsze :) ma konotacje alkoholowa :)

ROTFL! Dobre :)

KMK
? HEX$(6670358)