drac030 napisał/a:Ciekawe, że wszystkie opinie, które mogą zachwiać "panu Lotharkowi" sprzedaż najtańszego interfejsu po 350
ciekawe rzeczy Panie piszecie. jakos nie kojarze ze sam kontroler spzredawalem po 350 ?? chyba ze o czyms nie wiem ?? Policz sobie dobrze a pozniej gadaj takie p*.*, bo mnie juz slabicie. zastanow sie ile kosztuje srednio na allegro hdd 2,5 cala o pojemnosci 2-4 gb, przejsciowka, tasma + koszty przesylki ? do tego mam zrobione plytki za ktore tez placilem firmie...itd tip. a gdzie 2 atarki ktore trzeba wybebeszyc ? a czas ? paliwo ? okablowanie ? uklady ? chyba wiesz ze elektronika to nie jest tanie hobby. a ty sprzedajesz sam kontorler za 180 ?? i co ? kazdy ma wybor . to dziala i to dziala - niektorym wystarcza rozwiazanie tansze i bez wodotryskow - KMK jest dbre, ale to jak wsadzanie tubo diesla do malucha.
drac030 napisał/a:robi kaskę sprzedając cudze rozwiązania
zajebista kaske robie.. feest...odpoczywam na IBIZIE, jezdze merolem, itp... LOL. cudze ?? wszytsko jest na necie - bez jakiekolwiek zastrzezenia. co wiec sie czepiasz ? jakby byl free schemat lcd philipsa i sam by go sobie zlozyl i spzredal ?? spzredaje swoja prace kilkudniowa i jakosc wykonania. poza tym nie musze sie CI tlumaczyc, bo nie mam 5 latek :-) WOLNY RYNEK PANIE ! Szlag Cie trafi, ze Ci spzredaz siadla ?? twoj problem...ja juz mam zamowienia do konca grudnia - i nie tylko z Polski :-) i jestem z tego zadowolony
caly zaobek - jaki jest - jest okuipiony kilkudniowa praca nad komputerkiem - czasmi nawet tygodniowa
drac030 napisał/a:Taki ma zwyczaj. Ma też zwyczaj oczekiwać od forum darmowych porad, jak skonstruować coś, co potem poleci shandlować na Allegro, a ostatnio zaczął oczekiwać od forum AA darmowego tech-supportu dla kopiowanych przez siebie rozwiązań sprzętowych.
bez urazy, ale pier...... NIE OCZEKUJE OD WAS NICZEGO - bo nie potzrebuje pomocy - niektorzy sie moga nawet ode mnie wiele nauczyc. Poza tym niech mi tu nikt nie nawija o mojej kulturze osobistej, bo patrzac na NIEKTORE zdjecia ze zlotow mam wrazenie ze coniektore jednostki zbierają sie tylko w jednym celu= schlac sie jak swinie i lezec na trawie i dawac upust swoim najnizszym pobudkom. ZALOSNE.
Jasne, czy mam rozrysować?
ps. jak ktos zazdrosci - niech sam sie pomeczy :-) a ja dalej bede robil swoje, bo mi to odpowiada :-) i ktos mi zabroni ??? mozecie sie sie tu pieklic, zloscic, pisac jakies paszkwile - co to da ?? czujecie sie lepiej ? ZALOSNE ! Bawi mnie to cale zamieszanie wokol mojej osoby - aha - to jest dobre - sami mi napedzacie klientow :-)
DZIEKUJE :-)
serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey