Szanowna Dyrekcjo zacnego portalu, tak się zastanawiam (wiem, wiem, Sikor odwal/puknij się ;) ), czy nie byłoby sensownie założyć nowy dział tego szacownego dzieła: PROGRAMOWANIE, z podziałem na 8 bit (dla narzędzi tworzących prace dla 8-bitowego Atari) i więcej... Chodzi o to, że wielu użytkowników zajmujących się pisaniem swych większych tudzież mniejszych prac używa różnego typu platform, a pytanie o X-asma, debugera itp. nie zawsze pasuje do działu "software". Poza tym - prędzej możnaby było znaleźć interesujący nas wątek.
Oczywiście jest to tylko moja skromna sugestia, tymniemniej pragnąłbym poznać opinię Szanownego gremium, jak także zdanie mojej ulubionej kadry władającej portalem AA ( i wcale mi tu nie chodzi o anonimowych...). W związku z tym proszę o wyrażanie swojej opinii w formie wypełnienia ankiety, a zacny pan Kierownik Zamieszania zamknie ją, kiedy uzna za stosowne ;)
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.