jak w temacie, preferuję toms720, ponieważ mam kupę dyskietek w tym formacie. fajnie, jakby koszt stacji nie był dużo większy niz wysłanie 2-3 kilowej paczki dysków do kierownika :)
zaszalałem, nie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię, tanio, albo bardzo tanio fdd do atari
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie, preferuję toms720, ponieważ mam kupę dyskietek w tym formacie. fajnie, jakby koszt stacji nie był dużo większy niz wysłanie 2-3 kilowej paczki dysków do kierownika :)
zaszalałem, nie?
za tyle to mozesz kupic co najwyzej naped do grzyba :)
I to prawdopodobnie niedziałający :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65660812
i mysle ze to okazja byla...
masz racje, tez myslalem ze bedzie wiecej... przynajmniej >200 patrzac po fotkach i dacie produkcji to sprzet rewelacyjny.
ok, ale nie chcę zabytku na półkę, chyba. no nic, skończy się na wysłaniu paczki do kierownika.
sun do kierownika ? :> to se poczekasz lata zanim ci to zgra :D
Toms-a 720dzieścia można kupić za 10zł - tak Havocu...
Można i za ponad 500pln na allegro...
As swoja opchnij i tak jej nie uzywasz ;D
ok, ale nie chcę zabytku na półkę, chyba. no nic, skończy się na wysłaniu paczki do kierownika.
Sun weź no puść tą paczkę do konkretnej osoby - a pliki atr będą już góra 2 dni później ogólnie dostępne ;)
Coz za kryptoreklama, a jednoczesnie obelga... ;)
tak, ja wiem, do piguły też wysyłam już paczki z pół roku :) wysyłam w poniedziałek, więc odkurz napęd :) a, i część dysków jest w formacie tomsa720 - dokładnie nie pamiętam, może bredzę, może to nie format, tylko zaleta nie przekładania dyskietek? czy jednak toms720 zapisywała gęściej? to było tak dawno, że nie pamiętam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię, tanio, albo bardzo tanio fdd do atari
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 62 zapytań