http://media.wp.pl/kat,39754,wid,805195 … icaid=166e
Wku***ił mnie tytuł tego artykuły w kontekście zdjęcia umieszczonego tuż obok ....
jak można ?!?
ZAJEC :(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Różne » !!! PrzegiĘcie PaŁy !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://media.wp.pl/kat,39754,wid,805195 … icaid=166e
Wku***ił mnie tytuł tego artykuły w kontekście zdjęcia umieszczonego tuż obok ....
jak można ?!?
ZAJEC :(
fakt, to skandal! :]
wyslalem swoja opinie na ten temat, ale pewnie albo nie zostanie zaakceptowana, albo zostanie przerobiona :/
wam chyba bije juz - chodzi o ten ledwie dostrzegalny kawalek atari na fotce i tytul 'elektrosmieci' ????
nacjonalizm wsrod atarian......:)
Zajec: kiedy nowe demo Swordów? ;)
jellonek: akurat Ty najwięcej robisz :]
reszta: ERROR 404
wam chyba bije juz - chodzi o ten ledwie dostrzegalny kawalek atari na fotce i tytul 'elektrosmieci' ????
Szanuję Twoją ocenę ale życie jest inne , np chcę złomować stare auto i Pan ze złomu mówi mi że jak mu go oddam za darmo to on mi załatwi wszelkie formalności z wyrejestrowaniem / tfu, brzytkie słowo / niby w myśl ustawy to on będzie ponosił koszty utylizacji, ale tak naprawdę to on rozbierze je na części i je sprzeda . A wracając do ATARI , przecież za kilka "CHWIL" to elementy z ATARKI będą poszukiwane na ryku wtórnym , o czym was informuje
RYSIEK_M
ps. nie pozbywajcie się starych ATAREK
tiaaaa ..
to nie Francja że Falcony się walają po ulicach .
u nas wszystko będzie na allegro "oszalałem za 1 zł bmc od słoneczka".........
miker: mala prosba: ODPIERDOL SIE.
to co ty uwazasz za ,,robic cos'' nie musi byc tym samym dla calego pozostalego swiata.
czy ja jestem ci cos winien? bo najwyrazniej czegos odemnie oczekujesz...
edited:
sorks za wzniosly ton, ale kilka dni nie pilem...
to się kuna napij i nie występuj w roli herolda całej sceny (w przeciwieństwie do ciebie nie zbluzgam cię, nie dam ci tej satysfakcji...) :lol:
miker za to cie lubie ;D
a ja mam atari od 18 lat i w dupie takie artykuly i komentarze.
i ja coś dopisałem - powinno przejść moderatora :) - Mikey - i co - je**** debili :D - jeśli im sie należy :):).
A tak nawiasem ()()() mówiąc - fajnie byłoby mieć znajomości - w takiej "złomiarni".
* Falkon za flaszke,
* XL/XE za wino,
* Spec za browara,
* ........ a do Commodore - to ci może nawet i coś postawią - tylko "idź pan z bogiem i zabier ten SKIEŁ". hehehehe
Nie oszukujmy się - elektrośmiecie to mniej więcej adekwatne określenie do tego jak widzi nasze atarynki większość społeczeństwa...
I co z tego? Nie róbmy afery :)
więc i tak należy wziąść poprawkę, że "normalniejsza" część społeczeństwa gnieździ się na tym oto forum :P
Nie oszukujmy się - elektrośmiecie to mniej więcej adekwatne określenie do tego jak widzi nasze atarynki większość społeczeństwa...
I co z tego? Nie róbmy afery :)
Popieram, " RÓBMY SWOJE " .
Już nie długo w prasie będą ogłoszenia jak kiedyś z samochodami - Kupię elektronike w każdym stanie. Czas pomyśleć o własnym biznesie. :)
Oszalałem, skupię każdy złom elektorniczny (również Atari). :P
miker: a kto tu z siebie niby robil herolda? kto powiedzial ze wypowadalem sie w imieniu sceny (do ktorej nie naleze) czy jakimkolwiek innym...
masz obsesyjna manie nadinterpretowywania czegos czego nie potrafisz zrozumiec...
edited:
napilem sie ;)
Poczytałem sobie ten post i artykuł na temat elektrośmieci. Czego się oburzacie ? Przecież normalne, że to co dla mnie cenne dla innego może być bezwartościowym śmieciem (i vice versa :) ). A co powiecie o entuzjastach oldtajmerów ?
Po prostu osobie która umieściła zdjęcie z atarką obok artykułu z odpadami elektronicznymi należy bezwzględnie przestawić samochód między 2 drzewa ;)
A tak apropos konia - dział "Różne" dotyczy grupy "Konkursy" - IMHO bardziej ten wątek pasuje do działu: "Miejsca w sieci" lub "Bałagan" ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Różne » !!! PrzegiĘcie PaŁy !!!
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 60 zapytań