jak w temacie, preferuję toms720, ponieważ mam kupę dyskietek w tym formacie. fajnie, jakby koszt stacji nie był dużo większy niz wysłanie 2-3 kilowej paczki dysków do kierownika :)
zaszalałem, nie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię, tanio, albo bardzo tanio fdd do atari
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie, preferuję toms720, ponieważ mam kupę dyskietek w tym formacie. fajnie, jakby koszt stacji nie był dużo większy niz wysłanie 2-3 kilowej paczki dysków do kierownika :)
zaszalałem, nie?
za tyle to mozesz kupic co najwyzej naped do grzyba :)
I to prawdopodobnie niedziałający :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65660812
i mysle ze to okazja byla...
masz racje, tez myslalem ze bedzie wiecej... przynajmniej >200 patrzac po fotkach i dacie produkcji to sprzet rewelacyjny.
ok, ale nie chcę zabytku na półkę, chyba. no nic, skończy się na wysłaniu paczki do kierownika.
sun do kierownika ? :> to se poczekasz lata zanim ci to zgra :D
Toms-a 720dzieścia można kupić za 10zł - tak Havocu...
Można i za ponad 500pln na allegro...
As swoja opchnij i tak jej nie uzywasz ;D
ok, ale nie chcę zabytku na półkę, chyba. no nic, skończy się na wysłaniu paczki do kierownika.
Sun weź no puść tą paczkę do konkretnej osoby - a pliki atr będą już góra 2 dni później ogólnie dostępne ;)
Coz za kryptoreklama, a jednoczesnie obelga... ;)
tak, ja wiem, do piguły też wysyłam już paczki z pół roku :) wysyłam w poniedziałek, więc odkurz napęd :) a, i część dysków jest w formacie tomsa720 - dokładnie nie pamiętam, może bredzę, może to nie format, tylko zaleta nie przekładania dyskietek? czy jednak toms720 zapisywała gęściej? to było tak dawno, że nie pamiętam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię, tanio, albo bardzo tanio fdd do atari
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 61 zapytań