1

Sprawa jest nieco nietypowa. Otóż moja małżonka jest nauczycielką w podstawówce i prowadzi szkolne kółko SKO (jak byliście mali też pewnie należeliście BO TRZEBA BYŁO) i co jakiś czas przyznaje nagrody dla najaktywniejszych oszczędzających. Jak jest w szkołach pewnie wiecie - bida z nędzą. W związku z tym przydałyby się dla dzieciaków jakieś nagrody, jeśli pracujecie w jakiejś firmie i macie dostęp do materiałów promocyjnych to fajnie by było jakby dało się je darować na rzecz szkoły. W grę wchodzą długopisy reklamowe, plakaty, kalendarze czy też notesiki. Jeśli ktoś pracuje w możnej firmie może też przekazać $$$ - można to sobie odpisać od podatku!!!

Oczywiście jeśli będzie potrzebne oficjalne pismo do dyrekcji / kierownictwa / magazynu to nie ma sprawy. Dajcie znać! Dzieciaki będą zadowolone. Dzięki za pomoc!

Mimo, że to bałagan to proszę, piszemy na temat, inne posty będą usuwane

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2 Ostatnio edytowany przez Bitman'Resurrection (2005-10-10 07:46:58)

ostatni kupilem kontener "wibratorow" no ale to dobry pomysl na dzien matki :)

proponuje nowe myszy firmy Logitech PS/2 z rolka , jestem w kraju za dwa tygodnie

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

3

Pracuje w drukarni, wiec moge cos pomyslec, ale nie obiecuje :).
Ew. jak przekazac? Paczka wyslac?

There's special place for me in hell. It's called the throne.

4

Procedura jest taka, że Twój zakład pracy otrzymuje od Szkoły pismo z prośbą o przekazanie gadżetów, podbija pieczątką i odsyła wraz z "prezentami" na adres szkoły. Dowiedz się czy Twojej firmie to pasuje, to prześlę pismo.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?

5

ee. a samo oszczedzanie nie jest nagroda? ja pamietam ze fajnie bylo 'rozwiazac' rachunek na koniec roku i kupic za wszystko 'gumowe misie' haribo :)
zeby nie bylo nie na temat to ja nie mam mozliwosci zalatwienia gratisow.

Mogą być podkładki pod myszy?

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

7

Pewnie, że mogą.

8

Nie wiem jak z moja praca. Jesli szefowa sie nie zgodzi, or something, to ja z wlasnej kolekcji moge oddac jakies zakladki mangowe (wiaodmo, kolorowe ladne to sie spodobaja moze) jakis zeszyt bym znalazla z okladka ladna (taki bajerny, prezynowany :D), i jeszcze zobacze co moge, to napisze. Dely, do kiedy mozna sie z tym zglaszac?

There's special place for me in hell. It's called the throne.

9

Do kiedy chcesz.

10

Kurde, a ja zbieralem na SKO i potem nawet nie wiem co sie z ta kasa stalo...

Ostatnio zas zrobilem interes zycia w postaci zlikwidowania ksiazeczki oszczednosciowej zalozonej przez moja ciotke chyba z 20 lat temu. Po kilku stronach rzetelnych wplat (na jedna strone wchodzilo chyba z 12-15 wpisow o wplatach) przybito pieczatke DEMONINACJA i wpisano kwote 9 PLN. Od tamtego momentu ciocia znow zaczela rzetelnie wplacac i po 20 latach oszczedzania mialem do wyjecia 200 PLN. ;)

A zeby bylo do tematu: a moze zrzuta na gadzety, ktorych naprodukowal Sikor i dac to dzieciakom? Moze otwieracze do piwa nie sa w najlepszym tonie, ale kubki z logo Atari mozna by dzieciakom dac. Bedzie na olowki chociaz, a moze jakis dzieciak sie zainteresuje tematem ;)