26

bitman napisał/a:

levis : francuski komputer ( zadanie skomplikowane dodaje druga flache )

No tak z moja znajomoscia francuskiego i francuskich komputerow to napewno znajde :)
Ale mimo wszystko obstawiam RADIOLA VG5000ľ lub SCHNEIDER VG5000ľ albo ktoras Matra. Ale chyba to pierwsze.

nie , zapytaj kibica PSG on Ci podpowie :)

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

28

Nie no poddaje sie. Nie dosc, ze nie znam francuskiego i nie znam francuskich komputerow to nie interesuje sie w ogole pilka nozna. Ja sie tak nie bawie... ;)1

No ale z pilka nozna to mi sie kojarzy Thomson MO5 Platini.

no to dobrze Ci sie kojarzy !!! jezeli ktos pamieta mundial 82 w hiszpani ? ( hehe dawno to bylo )
polska grala mecz o 3 miejsce z francja , we francuskiej ekipie gral Marius Tresor , powracajac do komputerow
Thomson MO5 Platini istnial byla to exkluzywna wersja MO5 , chlopaki z silicium wymyslili MO5 Marius Tresor
sporo ludzi rozpoczelo poszukiwania , nawet webmaster www.homecomputer.de wpadl w ta pulapke

lamiglowka byla skomplikowana wiec Levis nalezy Ci sie flacha !!!

30

Eee, bitman... Levisowi należą się 2 flachy - patrz swoja wcześniejsza wypowiedź ;)

Sikor umarł...

tz . levis podal MO5 Platini a chodzilo o MO5 Tresor wiec flacha dla pocieszenia , no ale moga byc tez dwie :)

32

Zawsze możecie wypić razem 3... ;)

Sikor umarł...

33

E tam żabojadzkie komputery kompatybilne tylko z sobą...

Btw. on jest lewiS - no chyba, że się joinęliście do Sword-Softu :lol: ;)

I Ty zostaniesz big endianem...

co innego zrobic wlasna technologie co innego kopiowac kogos

micer : co sie czepiasz   ;)

35 Ostatnio edytowany przez drac030 (2005-10-14 17:36:19)

No, to jak z kołem. Lepiej zrobić kwadratowe, ale własne, niż skopiować okrągłe od innych :P

KMK
? HEX$(6670358)

a dowod masz okragly ?

37

Dowód na co?

KMK
? HEX$(6670358)

:)

39

bitman napisał/a:

co innego zrobic wlasna technologie co innego kopiowac kogos

Ta, ruscy tez robia spectrumy... ;)
W suimie fajnie, bo kazdy kraj w wyscigu poczatku lat 80tych robil swoje komputery, ale mnie osobiscie draznia np. komputery, ktore maja w standardzie jezyk francuski (kompy z ww strony, pewnie w wiekszosci maja komunikaty po francusku) albo polski (Meritum)... Jednak: im wiecej tym gorzej, da sie gdzies dostac jakis software na te francuskie wehikuly?

bitman napisał/a:

Bo ja za pozno przyszedlem... ;)

w polowie lat 80-tych francuski parlament oglosil program informatyka w szkole : 3 firmy stanely do przetargu thomson , matra , philips
jako ze w komputery byly przeznaczone takze dla dzici ( 6 lat + ) ewidentne bylo ze jezyk francuski byl podstawa , przetarg wygral thomson i w taki sposob powstala gama MO5.6 , TO7.8.9

41

bitman napisał/a:

dyskleksję masz, czy żółte papiery? ;)

I Ty zostaniesz big endianem...

jako ze jestem " frog nationality " moje sa zielone :cool: