Jellonek:Proponuję zwrócić uwagę na słówko and we wcześniejszym cytacie, ewentualnie poduczenie się angielskiego (choć i z polskim u Ciebie nietęgo, chłopie). To contiki działa tam w trybie offline, a screenshoty są z emulca ;(
Aha, "polskiej klawiaturki" u ciebie niet? ;)
skoros sikorku taki mundry to czemu miast psiuczyc na tym forum i wymadrzac sie wink
nie wezmiesz zrodel contiki i nie zaczniesz ich debugowac w atarakowym srodowisku?
Chociażby dlatego, że źródełka są na PC (pod CC65), a tego nie znam... Ja wziąłem się za kilka innych rzeczy, o których wiele osób wie, a nie tylko miele ozorem, jak poniektórzy. Piszesz: oprogramować/zaprogramować, o.k., podeślij nam jakieś SWOJE produkcje na atari... Pokaż, że potrafisz? A może się mylę...?
Co do softu, który możesz debugować i Twej wcześniejszej wypowiedzi - masz źródła contiki - jak sam napisałeś - więc zdebuguj (to znaczy - znajdź błędy i popraw)...? Nie? Nie masz czasu...? A może zapału...? Ja niestety nie potrafię, bo za słabo znam C, o specyfice CC65 nie wspominając... (niestety to nie jest ANSI C).
Więc czekamy, no chyba że nadal wolisz sobie tylko nabijać statsy. Aha, pokaż nam swoje programy na Atari xl/xe, skoro z Ciebie taki Master...