Witam,
Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada może schemat tegoż? Spalił mi się rezytsor przed trafo (ok. 1W ) i nie bardzo wiem jaki nalezy wsadzić (spaliły się oznaczenia).
Pozdrawiam
Kuba
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
65C816 XL OS v. 2.47 Nowa wersja alternatywnego systemu operacyjnego
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Schemat monitora Neptun 156B
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada może schemat tegoż? Spalił mi się rezytsor przed trafo (ok. 1W ) i nie bardzo wiem jaki nalezy wsadzić (spaliły się oznaczenia).
Pozdrawiam
Kuba
http://www.unimor.pigwa.net/viewforum.php?f=8 ;]
Jeszcze lepiej.... :-)
Dzięki, wiedziałem gdzie zapukać.
Kuba
cos sie pan kiero nie podpisal... czlek od niedawna na forum i jak wiekszosc pewnie nie czytal
regulaminu, to i pewnie nie wie czym zawinil...
MM: Nieznajomość regulaminu nie zwalnia od jego przestrzegania, co nabroił - dostał wiadomość. A Ty nie pisz gdzie nie trzeba bo dołączysz :)
oddam Neptuna w dobre ręce. Jeśli ktoś chce - to mam zjebanego do podziału na narządy. Był sprawny - lecz poleżał lat kilka w opakowaniu (worek na śmieci) - po odpaleniu wydał z siebie przeraźliwy pisk, a screeny wyglądały dziwnie - tak jak by co drugą linie przesunąć w bok o pół pixla. Rulez na maxa. Cena - stawiam browar za odbiór osobisty :)
KubaR - może chcesz ustrojstwo na części ??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Schemat monitora Neptun 156B
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 59 zapytań